Redactia.ro
Home » Știri » Vremea pe litoral. Care va fi temperatura apei mării în săptămâna 3 – 9 august în funcție de stațiune

Vremea pe litoral. Care va fi temperatura apei mării în săptămâna 3 – 9 august în funcție de stațiune

Vremea pe litoral

Meteorologii anunță cum va fi vremea la malul mării în următoarele zile, mai exact în perioada 3-9 august 2020. Așadar, în cazul în care nu v-ați luat zile de concediu, vă sfătuim să o faceți pentru că specialiștii anunță zile frumoase la malul mării.

Potrivit meteorologilor, temperatura mării va fi destul de caldă, iar cei care vor să facă baie în mare trebuie să știe că temperaturile vor fi foarte ridicate. Iată ce temperatură va avea apa mării în funcție de stațiune

Vremea pe litoral. Care va fi temperatura apei mării în săptămâna 3 – 9 august în funcție de stațiune

Meteorologii anunță că în perioada 3-9 august, vremea ca fi foarte călduroasă, iar cei care se gândesc să își petreacă următoarele zile la mare, vor face o alegere foarte bună.

Vremea pe litoral va fi în continuare frumoasă, așa că ar fi minunat să profitați de această săptămână.

În următoarele zile, litoralul va fi plin de turiști, chiar dacă autoritățile au impus anumite restricții de distanțare din cauza epidemiei de coronavirus,.

Așadar, cei care și-au planificat o vacanță în perioada 3-9 august trebuie să știe că temperatura mării Negre va ajunge la aproximativ 28 grade Celsius.

Vremea în Stațiunea Mamaia Nord

Conform meteorologilor, în perioada 3-9 august temperaturile maxime se vor situa între 27-29 grade Celsius, iar cele minime vor ajunge la 23 grade Celsius.

Temperatura apei va fi foarte ridicată, ajungând la 27 grade Celsius.

Vremea în Stațiunea Eforie Nord

Vremea în Eforie va fi călduroasă pe tot parcursul zilelor, iar temperaturile maxiem vor ajunge până la 27 grade Celsius.

Vremea în Stațiunea Costinești

Conform specialiștilor, temperatura maximă a apei la Costinești în perioada 3-9 august va fi de 24 grade Celsius,iar cele minime vor ajunge până la 22 grade Celsius.

Vremea în Stațiunea Neptun

Vremea în stațiunea Neptun se anunță însorită pe tot parcursul perioadei 3-9 august 2020. Meteorologii anunță temperaturi maxime de până la 28 grade Celsius, iar cele minime vor ajunge la 21 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: