Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo: Lună neobișnuit de caldă în România! Ce ne așteaptă în februarie și martie 2024

Prognoza meteo: Lună neobișnuit de caldă în România! Ce ne așteaptă în februarie și martie 2024

Prognoza meteo 11-25 martie 2024. Meteorologii anunță creșterea temperaturilor în toată țara

Meteorologii ne avertizează cu privire la o lună cu totul neobișnuită în România. Actualizând prognoza meteo pentru perioada 12 februarie – 11 martie 2024, specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie ne informează că temperaturile vor fi mult mai ridicate decât de obicei pentru această perioadă a anului!

Prognoza meteo: Ce ne așteaptă în februarie și martie 2024

Săptămâna 12.02.2024 – 19.02.2024

Valorile termice vor fi considerabil mai ridicate decât media pentru această perioadă, în întreaga țară. Așadar, putem să ne pregătim pentru temperaturi de primăvară chiar din mijlocul iernii.

Săptămâna 19.02.2024 – 26.02.2024

Temperatura aerului va continua să fie peste normal, iar cantitățile de precipitații vor fi apropiate de media obișnuită. În ciuda acestor condiții, fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi excluse, așa că este întotdeauna bine să fim precauți.

Săptămâna 26.02.2024 – 04.03.2024

Așteptăm temperaturi medii mai ridicate decât de obicei, în timp ce regimul pluviometric va fi predominant normal, cu ușoare excedențe în unele regiuni.

Săptămâna 04.03.2024 – 11.03.2024

Luna neobișnuit de călduroasă se va încheia cu medii ale temperaturilor peste cele specifice, pe întreg teritoriul României. Se anticipă că cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în anumite regiuni, dar în general vor rămâne apropiate de normă.

Cu toate că februarie și martie sunt de obicei luni reci în România, prognoza meteorologică pentru această perioadă ne arată că ne putem aștepta la ceva complet diferit în acest an. Temperaturile mai ridicate decât de obicei ne fac să anticipăm o primăvară timpurie și să luăm în considerare adaptarea obiceiurilor noastre de zi cu zi în conformitate cu această schimbare neașteptată.

Sursa foto: Arhivă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: