Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo pentru 17-23 februarie 2020. Temperaturile vor fi anormal de ridicate

Prognoza meteo pentru 17-23 februarie 2020. Temperaturile vor fi anormal de ridicate

Prognoza meteo pentru 17-23 februarie 2020. Temperaturile vor fi anormal de ridicate

Prognoza meteo pentru 17-23 februarie 2020. Temperaturile vor fi anormal de ridicate. ANM a anunțat că săptămâna aceasta, vremea se va încălzi considerabil. Cerul va fi senin, iar temperaturile vor fi foarte ridicate.

Prognoza meteo pentru 17-23 februarie 2020. Temperaturile vor fi anormal de ridicate

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, luni vremea se va încălzi, iar temperaturile maxime se vor încadra între 7-16 grade Celsius. Cerul va fi variabil în cea mai mare parte a țării. De asemenea, vântul va sufla spre moderat, în timp ce în zonele montane și în partea de est a țării va avea unele intensificări. Vor exista înnorâri spre seară în partea de nord-vest a României unde se vor semnala precipitații slabe.

Temperaturile minime se vor situa între -3 și 8 grade Celsius.

Vremea 18 februarie 2020

Meteorologii anunță că marți vremea va fi călduroasă, iar temperaturile se vor încadra între 8 și 17 grade Celsius. Temperaturile minime vor fi între -2 și 6 grade Celsius. De asemenea, cerul va fi variabil în cea mai mare parte a țării, în timp ce în nord și centru va ploua temporar.

Vântul va sufla slab și moderat, iar pe crestele montane vor avea loc unele intensificări. Specialiștii precizează că vremea în București va fi frumaosă, iar maximele vor ajunge până la 16 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul slab și moderat.

Vremea miercuri, 19 februarie 2020

Regimul termic pentru ziua de miercuri va avea valori mult mai ridicate decât cele normale pentru acest interval de an. În ciuda faptului că maximele vor scădea mai ușor, vremea va fi în continuare frumoasă și călduroasă.

Temperaturile maxime vor fi între 7-13 grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între -4 și 6 grade Celsius. Spre seară cerul va fi înnorat, iar pe arii restrânse din jumătatea de sud-vest a țării se vor semnala precipitații sub formă de ploaie.

În Capitală, vremea va fi înnorată, iar vântul va sufla slab spre moderat. Temperatura maximă va fi de 11-12 grade, iar cea minimă de 4-5 grade Celsius.

Joi, vineri, sâmbătă și duminică, temperaturile vor rămâne în continuare deasupra mediilor normale pentru această perioadă. Dar există posibilitatea ca un front atmosferic mai rece să pătrundă în țară noastră, aducând precipitații și o răcire a vremii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: