Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo pentru 3-31 august 2020. ANM a anunțat cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

Prognoza meteo pentru 3-31 august 2020. ANM a anunțat cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

Prognoza meteo pentru 3-31 august 2020.

Meteorologii ANM au anunțat cum va vremea în România în următoarele patru săptămâni. Vești bune pentru cei care își planifică concediile în luna august.

Specialiștii anunță temperaturi mari, diferite față de cele normale pentru această perioadă, iar averse vor lipsi din peisaj.

Prognoza meteo pentru 3-31 august 2020. ANM a anunțat cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

Meteorologii vin cu vești bune pentru cei care vor să-și petreacă următoarele săptămâni pe litoral. Specialiștii anunță temperaturi mari față de cele obișnuite pentru această perioadă.

Conform Administrației Naționale de Meteorologie între 3 și 10 august, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice acestei perioadă. În sud, este posibil să ca temperaturile să fie mai ridicate, iar în centru, vest și nord-vest.

De asemenea, regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, în special în regiunile sud-vestice și în zona montană aferentă. În regiunile nord-estice, cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

Totodată, în perioada 10-17 august, temperaturile vor avea valori ușor ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile sudice, iar în restul țării vor fi temperaturi normale acestei perioadă.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această vreme vor fi deficitare, în special în jumătatea vestică a țării, iar în regiunile sud-estice cantitățile de apă vor fi apropiate de cele normale acestui interval.

Prognoza meteo pentru 17-31 august

Potrivit ANM, în perioada 17 și 24 august, temperaturile maxime vor fi mai ridicate spre deosebire de cele normale pentru această săptămână. În regiunile extracarpatice, temperaturile medii vor fi la fel de ridicate, iar în restul țării temperaturile vor fi apropiate de cele normale.

În perioada 24-31 august, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, fiind apropiate de cele specifice acestui interval.

Mai mult, cantitățile de apă se vor situa în jurul celor normale pentru această vreme, în aproape toată țara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: