Redactia.ro
Home » Știri » Vremea 31 iulie 2020. Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea în ultima zi din iulie

Vremea 31 iulie 2020. Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea în ultima zi din iulie

anm vreme

Vremea 31 iulie 2020. Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au transmis cum va fi vremea în ultima zi din luna Cuptor, care s-a dovedit a fi una deosebit de călduroasă în ultimele sale zile. La fel, începutul ultimei luni de vară ne va prinde cu temperaturi caniculare. Vremea se menține caldă, chiar caniculară, dar vor apărea și precipitații și furtuni.

Cum va fi vremea în București vineri, 31 iulie

Ultima zi din iulie va aduce ploi în Capitală. Astfel, meteorologii au avertizat că va exista o furtună în anumite zone. Temperaturile se mențin, totuși, mari, în pragul caniculei. Maxima înregistrată vineri va fi de 36 de grade Celsius, iar probabilitatea de a ploua este mai mare de 40%. Minima zilei va fi de 20 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în Constanța vineri, 31 iulie

Vremea va fi urâtă și în Constanța, astfel că turiștii care plănuiau să plece la mare la sfârșit de săptămână vor avea o surpriză neplăcută și vor trebui să își ia umbrelele. Temperatura maximă de vineri va fi de 31 de grade Celsius, în timp ce minima nopții va fi de 22 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în Brașov vineri, 31 iulie

La fel ca în aproape toată țara, vremea din Brașov va fi caracterizată de ploi și de temperaturi mari. Astfel, mercurul din termometre va arăta 29 de grade Celsius. Seara, va fi destul de frig, fiind doar 14 grade Celsius.

Cum va fi vremea în Iași vineri, 31 iulie

Ieșenii vor avea parte de o zi de vineri însorită. Există 19% șanse de a ploua, dar acestea vor fi prezente mai ales în timpul serii. Temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, în timp ce minima nopții se va situa în prejma valorii de 15 grade.

Cum va fi vremea în Cluj vineri, 31 iulie

În Cluj, meteorologii au transmis că va fi parțial însorit. Temperaturile vor fi mai mici decât în majoritatea zonelor din țară, astfel că maxima zilei va fi de 29 de grade Celsius, în timp ce minima din termometre va fi de 15 grade.

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: