Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo pentru Revelion 2024: Cum va fi vremea următoarele două săptămâni

Prognoza meteo pentru Revelion 2024: Cum va fi vremea următoarele două săptămâni

Un nou ciclon aduce ninsori, ploi și vânt puternic în toată țara! Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Iată cum va fi vremea următoarele două săptămâni! Prognoza meteo pentru Revelion 2024.

Prognoza meteo pentru Revelion 2024

Revelionul 2024 se anunță a fi unul cu vreme surprinzător de blândă în mai multe regiuni ale României, potrivit prognozei meteorologilor pentru următoarele două săptămâni. Meteorologii au emis luni un raport detaliat care indică faptul că temperaturile vor depăși valorile obișnuite în prima parte a intervalului în Moldova, Dobrogea, Muntenia și Oltenia, oferind o perspectivă detaliată asupra condițiilor meteo pentru fiecare regiune a țării.

Cum va fi vremea următoarele două săptămâni

Banat

În Banat, prima săptămână din interval va aduce temperaturi mult peste media obișnuită pentru sfârșitul lunii decembrie. Maximele vor oscila între 12 și 14 grade, iar minimele vor varia între 2 și 4 grade. În a doua săptămână, temperaturile vor scădea ușor, dar rămânând totuși peste normele specifice perioadei. Probabilitatea de precipitații crește începând din 30 decembrie.

Crișana

În Crișana, valorile termice vor avea oscilații, menținându-se mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă. Media maximelor va fi de 9-11 grade, iar a minimelor de 2-4 grade. Temperaturile vor scădea începând din 31 decembrie, dar vor rămâne peste norme. Probabilitatea de precipitații este semnificativă în primele două zile din interval, crescând din nou din 29 decembrie.

Transilvania

În Transilvania, prima săptămână aduce temperaturi diurne mult peste medie, cu maxime între 8 și 10 grade și minime între -1 și 0 grade. În a doua săptămână, temperaturile vor scădea treptat, situându-se între 2 și 5 grade pentru maxime și -3…-1 grade pentru minime. Precipitații slabe sunt posibile în primele două zile, reluându-se din 1 ianuarie.

Maramureș

În Maramureș, temperaturile vor fi peste medie, cu ușoare oscilații de la o zi la alta. Maximele vor fi între 8 și 11 grade în prima săptămână, iar minimele între 1 și 4 grade. Din 2 ianuarie, temperaturile vor scădea treptat, cu maxime între 2 și 6 grade și minime de -2…0 grade. Precipitații slabe sunt posibile în primele două zile, reluându-se din 30 decembrie.

Moldova

În Moldova, prima săptămână va fi deosebit de caldă, cu temperaturi medii între 8 și 14 grade. Din 2 ianuarie, vremea se va răci treptat, ajungând la maxime de 4-8 grade și minime de 0-3 grade. Posibilitatea de precipitații crește după 1 ianuarie.

Dobrogea

În Dobrogea, valorile termice vor fi cu mult peste mediile multianuale până la 1 ianuarie, cu maxime între 10 și 16 grade și minime între 2 și 8 grade. Ulterior, vremea se va răci treptat, cu maxime între 6 și 8 grade și minime între 0 și 2 grade. Probabilitatea de precipitații va crește în a doua săptămână de prognoză.

Muntenia

În Muntenia, căldura inițială va persista până la 30 decembrie, cu maxime între 12 și 16 grade și minime între 0 și 4 grade. Apoi, vremea se va răci treptat, ajungând la maxime de 6 grade și minime de -2 grade. Precipitațiile vor fi reduse în prima săptămână, apoi se vor extinde și intensifica.

Oltenia

În Oltenia, căldura inițială va continua până la 30 decembrie, cu maxime între 12 și 16 grade și minime între 0 și 4 grade. Ulterior, temperaturile vor scădea treptat, cu maxime la 6 grade și minime la -2 grade. Precipitațiile vor fi reduse inițial, apoi vor deveni mai frecvente după 2 ianuarie.

La Munte

La munte, prima săptămână aduce vreme neobișnuit de caldă pentru acest anotimp, cu maxime între 4 și 8 grade și minime între -2 și 2 grade. Ulterior, temperaturile vor scădea, cu maxime între 2 și -2 grade și minime între -2 și -6 grade. Precipitațiile vor fi reduse inițial, crescând din 1 ianuarie.

Sursa foto: Arhivă

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: