Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo pentru vineri, 4 octombrie 2019. Vremea se va răci considerabil

Prognoza meteo pentru vineri, 4 octombrie 2019. Vremea se va răci considerabil

Prognoza meteo pentru vineri, 4 octombrie 2019

Prognoza meteo pentru vineri, 4 octombrie 2019. ANM a anunțat o nouă prognoză meteo. Meteorologii aua nunțat că vremea se va răci, iar toaman începe să își ia rolul în serios.

Prognoza meteo pentru vineri, 4 octombrie 2019

Potrivit Administrației Națională de Meteorologie au anunțat că vremea se va răci de vineri, 4 ocotmbrie 2019. Temperaturile vor scădea în toată țara, în următoarele zile. De asemenea, și în weekrnd vremea va fi la fel de rece. Meteorologii anunță că valorile vor ajunge, sub normalul acetsei perioade. Începând de vineri, temperaturile vor scădea, vremea devenind mult mai rece decât media climatologică.

Va ploua în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și în sud-estul Transilvaniei. În zonele subcarpatice și zonele montate sunt așteptate ploi. Temperaturile zilei vor urca în jurul prânzului spre 10-15 grade Celsius în TRansilvania și Maramureș, iar între 13-18 grade în Crișana și Banat, și 15-20 grade Celsius în Oltenia. În Muntenis, Dobrogea și Moldova vor fi tenperaturi de până la 16 grade Clesius.

Vremea vineri în București

Vineri, temperatura maximă în Capitală va ajunge la 14 grade Celsius. Vântul va sufla cu 15km/h cu rafale de 22 de km/h, Minimiele arată 9 grade Celsius, iar vântul din zona de est-nord-est a teritoriului cu 9km/h și cu rafale de 18 km/h.

Sâmbătă

Sâmbătă, temperaturile maxime vor fi 14 grade Celsius, alături de vreme cu nori și soare. Vântul va bate din partea de est-nord-est a României cu 9km/h și cu rafale de 13 km/h. Temperatura minima va fi de 8 grade Celsius, alături de un cer senin.

Duminică

Maxima zilei de duminică va fi de 15 grade Celsius, cu nor și soare. Vântul va bate din partea de nord-vest cu 9km/h și cu rafale de 15 km/h. Minima zilei de 6 octombrie va fi de 6 grade Celsius.

Citeste si:Eveniment halucinant în Capitală! Un șofer a scos pistolul în fața unor bicicliști

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: