Redactia.ro
Home » Știri » Proprietara unui adăpost de animale din Dolj cere ajutorul cetățenilor. A făcut un cort din celofan pentru un căluț

Proprietara unui adăpost de animale din Dolj cere ajutorul cetățenilor. A făcut un cort din celofan pentru un căluț

GALERIE FOTO (5) Proprietara unui adăpost de animale din Dolj cere ajutorul cetățenilor. Aceasta a făcut un cort din celofan pentru un căluț

Adăpost de animale din Dolj. Proprietara adăpostului de animale din Dolj „Măriuța” cere ajutorul oamenilor cu privire la condiția unui căluț agresat. Aceasta a postat pe rețelele de socializare o poză în care un căluț avea un grajd din celofan.

Proprietara unui adăpost de animale din Dolj cere ajutorul cetățenilor. A făcut un cort din celofan pentru un căluț

Potrivit Cancan.ro, Daniela Popovici, proprietara adăpostului de animale „Măriuța” a postat o fotografie pe Facebook în care descrie decizia de a face un cort din celofan pentru a adăposti un căluț.

Frumoasa Natally, i-am încropit un cort de celofan să nu o plouă. Astăzi am cumpărat 50 baloți de lucernă din localitatea un a fost abandonată Natally. În timp ce așteptam în șosea, un grup de copii m-au întrebat ce face frumoasa căluţă și mi-au spus că era zilnic bătută la sânge, iar când a căzut au tras o cu căruța până în locul unde am găsit-o eu”, a postat Daniela Popovici.

Ajutor pentru un căluț

Daniela Popovici precizează că nu deține un spațiu călduros pentru căluțul maltratat de propietarii săi. Proprietara adăpostului de animale cere ajutorul oamenilor pentru a-i construi bietului animal un adăpost călduros. Căluțul a fost adus în urma cu căteva zile după ce stăpânii săi lau maltratat și abandonat. De asemenea, Daniela Popovici a luat în adăpostul ei și câinii aflați în curtea lui Gheorghe Dincă.

Natally este departe de a fi vindecată, iar faptul că nu am un spațiu călduros unde să o țin nu este deloc în favoarea ei.
Nu întoarceți privirea, avem nevoie de ajutor.
Asociaţia pentru Protecția Animalelor «Mariuţa» BRD Bank IBAN Ron: RO63BRDE170SV37819291700
IBAN Euro: RO18BRDE170SV40406211700, SWIFT code: BRDEROBU, BIC code: BRDE”, a adăugat Daniela Popovici.

Citeste si:Parastas la doi ani de la moartea Regelui Mihai I, la Curtea de Argeș

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini