Redactia.ro
Home » Știri » Protest cu ligheane în faţa Primăriei Capitalei: „Nu avem apă și căldură”

Protest cu ligheane în faţa Primăriei Capitalei: „Nu avem apă și căldură”

GALERIE FOTO (2) Protest cu ligheane în faţa Primăriei Capitalei: "Nu avem apă și căldură"

Protest cu ligheane în faţa Primăriei Capitalei. Peste 50 de persoane s-au adunat joi, în faţa Primăriei Capitalei, pentru a protesta faţă de problemele privind lipsa apei calde şi a căldurii din unele zone din Bucureşti, potrivit ȘtirileProTv.

Protest cu ligheane în faţa Primăriei Capitalei: „Nu avem apă și căldură”

Peste 50 de oameni s-au strâns joi, în fața Primăriei Capitalei, pentru a protesta față de problemele privind lipsa apei calde și a căldurii din unele zone din București.

Suntem aici cu ligheane pentru că sistemul de termoficare din Bucureşti are nişte probleme foarte mari în momentul de faţă. Țevile sunt ciuruite, vechi de 50 – 60 de ani, trebuiau schimbate de acum 30 de ani şi la ora actuală nu mai poate să ducă agentul termic. Ori nu ajunge la noi, ori sunt călâi caloriferele. Ce se va întâmpla la iarnă când vor fi -10 grade? Sistemul va pica, cel mai probabil”, a declarat organizatorul acţiunii, Ruxandra Burcescu.

Alți protestari își susțin vecinii care nu au agent termic

Deși unii protestează pentru că nu au apă caldă și căldură în casă, alții protestează pentru vecinii lor care nu au agent termic.

Eu am venit din solidaritate cu vecinii mei care nu au apă caldă și căldură din Drumul Taberei. Eu am. Sunt pe aici. Am venit să îi spun doamnei primar Firea că nu mai trebuie să cheltuiască banii publici, milioane de euro pe târguri de Crăciun, pe beculețe, pe vouchere și alte prostii și să investească în RADET, în transportul în comun și în infrastructură”, a declarat Delia Mihalache.

Protestatarii vor să arate reprezentanților Primăriei că se spală la lighean pentru că nu au apă caldă. Organizatorii spun, pe pagina de Facebook a protestului, că vor să îi demonstreze primarului Capitalei că nu „se vor obișnui cu răul”.

Citeste si:Andreea Răducan a demisionat din funcţia de preşedintă a Federaţiei Române de Gimnastică

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: