Redactia.ro
Home » Știri » PSD amenință cu moțiune de cenzură după încetarea stării de alertă

PSD amenință cu moțiune de cenzură după încetarea stării de alertă

moțiune de cenzură

Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a anunțat că PSD va depune o moțiune de cenzură imediat după ce încetează starea de alertă. Social-democrații acuză Cabinetul Orban de abuz de putere.

„Cel mai mare abuz de putere care a avut loc în România, respectiv ocolirea Parlamentului în ceea ce privește restrângerea de drepturi și libertăți ale românilor. În fața acestui abuz vom face o trimitere la CCR, respectiv o sesizare.

Vă anunț public că, începând de azi, parlamentarii PSD lucrează la moțiunea de cenzură și la strângerea de semnături pentru susținerea moțiunii de cenzură pe care o s-o depunem a doua zi după ce starea de alertă se va încheia.

Aceasta este decizia PSD față de acest abuz făcut de Ludovic Orban față de Parlamentul României”, a declarat miercuri președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu într-o declarație de presă susținută la parlament după ce în plen a fost votată impozitarea pensiilor speciale cu 85%.

Și Ponta anunță moțiune de cenzură

Și Victor Ponta, președintele Pro România, este nemulțumit de modul în care a procedat Guvernul condus de liberalul Ludovic Orban în legătură cu prelungirea stării de alertă, cu 30 de zile.

„Ca să nu se mai încurce nici cu românii, nici cu Parlamentul – Guvernul Lucovid Orban PNL taie și spânzură fără să mai ceară niciun vot și încălcând direct legea! Soluția ProRomânia – MOȚIUNE DE CENZURĂ – #ACUM! Noi semnăm și votăm! Ne sprijină și altcineva?”, a scris Victor Ponta, miercuri dimineață, pe Facebook.

Guvernul a decis în ședința de marți prelungirea stării de alertă pentru 30 de zile, începând de pe 17 iunie, în baza Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit digi24.ro.

Conform documentului, se menține obligatorie purtarea măștilor în spațiile publice închise, spații comerciale, la locul de muncă sau în mijloacele de transport în comun. De asemenea, persoanele care vin din străinătate din țări care nu mai prezintă un risc mare al răspândirii infecției cu coronavirus nu mai stau în carantină sau izolare.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: