Redactia.ro
Home » Știri » Psihiatrul criminalului de la Bascov, primele declarații despre starea acestuia: ”El era un om foarte pașnic”. Ce a ieșit la iveală

Psihiatrul criminalului de la Bascov, primele declarații despre starea acestuia: ”El era un om foarte pașnic”. Ce a ieșit la iveală

Medicul psihiatru al criminalului de la Bascov a făcut primele declarații despre starea acestuia și cum s-ar fi comportat el, de fiecare dată când avea ședințe de terapie. Specialista susține că ea l-a perceput ca fiind un om temător, slab și anxios.

Psihiatrul criminalului de la Bascov, primele declarații

Psihiatrul criminalului de la Bascov rupe tăcerea! Femeia a vorbit pentru jurnaliștii de la Antena 3, cărora le-a dezvăluit că bărbatul era foarte bine monitorizat, iar familia acestuia era mereu alături de el. De altfel, aceasta susține că Viorel era foarte pașnic, înainte să comită această oroare. Totodată, medicul susține că l-a perceput de la început ca fiind un om slab, anxios și temător.

Acest caz era foarte bine monitorizat, pentru că familia era tot timpul alături de el. El era un om foarte pașnic, m-am uitat în fișă, l-am interpretat de la început ca fiind un om slab, un om astenic și anxios, temător. Ceea ce colegul meu descria ca posibilitate heterosuicid altruist este una dintre variante. Ferească Dumnezeu, sigur că te gândești la orice, te gândești și la faptul că acești oameni sunt foarte ușor de manipulate”, a declarat medicul pentru Antena 3.

De ce ar fi recurs bărbatul al un asemenea gest

Psihiatrul este de părere că există multe variante care pot fi luate în considerare atunci când vine vorba de o minte tulburată. Aceasta a dezvăluit că bărbatul va fi examinat de doi medici psihiatri, medic legist, dar și de psihologi.

Foarte ciudat, cum să poți tu, în două case, în același timp, să faci astfel de nenorociri și nimeni să nu reacționeze, fiind vorba de mulți adulți. Foarte greu de spus de ce! E greu de spus că ar fi realizat situația sau din ce unghi o realiza. Noi nu putem să creăm un oprobriu public împotriva unui om foarte bolnav. Un om care nu știm cum a acționat, nu cunoaștem circumstanțele, nu am văzut dosarul de urmărire, noi nu știm decât ceea ce a putut scăpa în mediul public. Sunt multe variante care pot fi luate în considerare pe o minte tulburată.

Va fi examinat de doi medici psihiatri, de un medic legist și probabil și niște psihologi. El trebuie foarte bine investigat. Unii pot să spun orice, și noi putem spune orice, și peste cinci minute să spunem altceva. Toți suntem imprevizibil, cu atât mai mult o minte tulburată este imprevizibilă”, a declarat psihiatrul pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini