Redactia.ro
Home » Știri » Putin apelează la medicina alternativă: face băi cu extract de coarne de cerb

Putin apelează la medicina alternativă: face băi cu extract de coarne de cerb

Jurnaliștii ruși de la site-ul de investigații, Project Media au raportat că președintele rus, Vladimir Putin este întotdeauna însoțit de către 10 medici în toate deplasările lor. Totodată Putin este foarte pasionat de medicina alternativă, precum băile cu extract de coarne de cerb.

Putin însoţit de medici în toate deplasările

Investigația este de fapt, un proiect prin care Putin este aniversat cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani. Jurnaliștii au ajuns la concluzia că în anii 2016 și 2017, Putin a fost însoţit în deplasări de aproximativ cinci medici. În noiembrie 2016, Putin nu a fost prezent public preț de cinci zile, iar în această perioadă, 12 medici l-au vizitat pe acesta.
Putin a fost însoțit în medie de nouă medici până în anul 2019, potrivit publicației din Rusia. Aceștia notează și că alături de președinte a fost văzut cel mai des medicul oncolog.
Putin a vorbit constant în public despre interesul lui față de cancerul tiroidian. În iulie 2020, s-a întâlnit cu șeful Centrului Național de Cercetare Medicală pentru Endocrinologie, Ivan Dedov, care este chiar șeful fiicei mari a lui Putin, Maria.
„Dedov i-a spus președintelui despre prevalența ridicată a cancerului tiroidian și a vorbit despre noul medicament hormonal „Thyrogen”, medicamentul care combate metastazele după operație. „Recuperare de 95-98%?” a întrebat Putin și a primit un răspuns afirmativ”, conform Project Media

Putin apelează la medicina alternativă:

În articol se punctează și pasiunea lui Putin pentru medicina alternativă și faptul că liderului de la Kremlin îi plac băile cu extract de coarne de cerb, după cum informează și cotidianul ucrainean, Pravda. Șeful Ministerului Situațiilor de Urgență, de atunci, Serghei Șoigu a fost primul din elita rusă care a devenit interesat de băile cu extract de coarne.
La mijlocul anilor 2000, l-a dus și pe Putin în Altai și l-a convins de beneficiile pe care le are baia cu extract de coarne de cerb, se presupune că ar îmbunătății funcționarea sistemului cardiovascular și că ar ajuta la întinerirea pielii.
Odată cu procesul de îmbătrânire, preocupările președintelui rus cu privire la sănătate și longevitate s-au dezvoltat, încât este foarte interesat de medicina alternativă, deși majoritatea membrilor familiei lui sunt medici.
Cerbul este cel mai important animal în medicina orientală, fiind considerat vietatea cu cea mai mare energie Yang. În țări precum China şi Coreea de Sud, cornul de cerb şi cel de căprioară se bucură de maximă preţuire. Extractul din corn de cerb fiind folosit pentru a spori atât puterile trupului, cât şi cele ale spiritului. Chinezii şi coreenii consumă acest extract ca ingredient minune în anumite băuturi tonice, dar şi ceaiuri împotriva gripei şi răcelilor.

Chinezii susțin: „extractul de corn de cerb este o substanţă care protejează fluidele organismului de enzimele distructive, lipide pentru crearea de celule şi sporirea energiei, agenţi puternici antiinflamatori, fosfor care ajută la consolidarea şi creşterea oaselor şi a dinţilor, magneziu pentru nervi şi muşchi şi ajutarea celulelor să se refacă. În rezumat, extractul din corn de cerb creşte vitalitatea, alungă oboseala şi are proprietăţi spectaculoase împotriva îmbătrânirii.”, conform Project Media

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: