Redactia.ro
Home » Știri » Puțini știu câți bani primește soția lui Iliescu! Nina Iliescu și-a făcut public talonul de pensie

Puțini știu câți bani primește soția lui Iliescu! Nina Iliescu și-a făcut public talonul de pensie

GALERIE FOTO (3)Nina Iliescu și-a făcut public talonul de pensie

Puțini știu câți bani primește soția lui Iliescu. Nina Iliescu și-a făcut public talonul de pensie. Soția fostului președinte al României, Ion Iliescu și-a făcut public talonul de pensie, fiind deranjată de faptul că în ultima perioadă au apărut în presă informații despre pensia ei.

Puțini știu câți bani primește soția lui Iliescu! Nina Iliescu și-a făcut public talonul de pensie

În presă a apărut informația că pensia Ninei Iliescu ar fi de peste 10.000 de lei, după ce în urma cu ceva timp, Ion Iliescu își declara averea. Mai exact, a fost vorba despre pensia anuală din anul 2008.

Nina Iliescu declara la acea vreme că anual, primea o pensie de 10.600 de lei.

Presa citează declaraţia de avere a soţului meu, cea din 2008, unde venitul meu din pensie era de fix 10.600 de lei. Pe an! Scrie negru pe alb! Adică circa 900 de lei pe lună. Da, din păcate asta era pensia foştilor mei colegi, cercetători ”într-un domeniu atipic”, coroziunea metalelor”, scrie Nina Iliescu, pe blogul soţului său.

Câți bani primește Nina Iliescu lunar

Nina Iliescu, a fost mereu o prezență extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, chiar și în perioada în care soțul ei era președintele țării. Deranjată de informațiile neadevărate din presă, Nina Iliescu și-a făcut public talonul de pensie. Așadar, soția lui Ion Iliescu are un venit lunar de 2.000 de lei.

După publicarea talonului de pensie, a ieșit la iveală faptul că Nina Iliescu va împlini 88 de ani pe 4 martie.
De asemenea, fostul președinte al României, va împlini tot în martie, 88 de ani. Cei doi soți fiind născuți în aceeași lună și același an.

Citeste si:Accident grav în Neamț. Doi morți și șapte răniți. A fost activat Planul Roșu

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: