Redactia.ro
Home » Știri » Radu Ille, mărturii teribile despre lupta cu Covid-19. Apelul făcut de artist: “Nu-l desconsiderați pe nenorocitul ăsta”

Radu Ille, mărturii teribile despre lupta cu Covid-19. Apelul făcut de artist: “Nu-l desconsiderați pe nenorocitul ăsta”

Îndrăgitul artist de muzică populară Radu Ille se numără printre artiștii din România care s-au infectat cu noul Coronavirus. Interpretul a făcut mărturisiri teribile despre lupta cu Covid-19. Mai mult, a lansat un apel pentru toți românii.

Interpretul Radu Ille se numără printre artiștii români care au contractat virusul Covid-19.

Artistul a trecut prin clipe de coșmar după ce temutul virus a pus stăpânire asupra organismului său. Interpretul de muzică populară a ales să povestească momentele dificile prin care a trecut.

Radu Ille s-a aflat printre românii diagnosticați cu Covid 19 de luna trecută. Simptomele au fost teribile, însă artistul a fost nevoit să se trateze acasă. Cântărețul a povestit prin ce calvar a trecut.

„Am decis să mă testez singur, ca să zic aşa, de COVID-19. Ţineţi minte cutiile acelea mici cu alifie chinezească puternic mirositoare? Ei bine, mi-a adus un prieten din China aşa ceva, într-o sticlă mare. Am mirosit sticla. O dată, de două ori, de trei ori. Nimic. Am tras pe nas cât am putut. Tot nimic! Am luat o cantitate de alifie si mi-am introdus-o pe nara dreapta. Atunci am ştiut că nu poate fi vorba decât de COVID. Mi-am sunat soţia, bunul Dumnezeu a făcut să fie plecată cu copiii câteva zile, şi i-am zis cu ce problemă mă confrunt”, a spus Radu Ille, pentru Impact.

Radu Ille a stat acasă în izolare, fără să fie internat. Artistul susține că s-a tratat cu două medicamente la îndemâna oricui, paracetamol și Nurofen forte.

“Nu a fost deloc uşor. Nu ai chef de nimic, nu-ţi simţi capul, dar cred că marele meu noroc a fost că nu am avut nevoie de ajutorul ventilatoarelor mecanice. Cel mai greu a fost însă să stau departe de copiii mei.” , a mai povestit îndrăgitul interpret.

De asemenea, artistul a lansat un apel pentru toți românii.

Nu-l desconsideraţi pe nenorocitul ăsta. Nu ştii niciodată când îţi dă întâlnire, după cum nu cunoşti nici modul în care organismul tău va reacţiona după Totul a început cu dureri de cap şi temperatură ridicată. Mai întâi 38,1, apoi 38,4!” a mai spus Ille.

Radu Ille, probleme grave de sănătate

Nu este prima dată când Radu Ille se confruntă cu probleme grave de sănătate. Îndrăgitul artist a ajuns și în sala de operație. S-a întâmplat după niște dureri groaznice.

În 2018, Radu Ille a mai trecut prin clipe critice. Artistul a ajuns în sala de operație cu dureri groaznice. Atunci a fost salvat în ultima clipă de medici. A fost operat de urgență de medici, după ce aceștia au descoperit care e problema.

Durerea venea de la rinichi, deci problema a fost una cât se poate de gravă.

În urmă cu ceva vreme o durere în partea dreaptă.. am zis că e ca de obicei, de oboseală. M-a ţinut aproape o săptămână. Nu puteam să mişc nici capul, nici piciorul. Era deja a cincea zi. Dimineaţă am mers la spital. Îmi amintesc cum am stat în perfuzie la camera de gardă. Ziceau că poate e fierea. Când se uită mai bine… zis că trebuie să mă operez.”, a declarat atunci artistul.

Artistului nu i-a venit să creadă pe moment ce aude de la medici.

„Funcţionează doar un rinichi. Am zis că e o glumă! Mie nu îmi mai funcţiona rinichiul drept de ceva vreme şi aveam o mare infecţie. Nu mai puteam să mănânc. Am purtat un stent de drenaj, am luat tratament. Şi-a dat drumul rinichiul. M-am dus la tomograf, mi-a văzut pietricica. Mi-a scos tubul, mi-a scos piatra şi ia uite-mă. Weekendul ăsta a fost ziua mea. Cu evenimente, a trecut! Deja-s bine, sănătos!”, a povestit Radu Ille, după operația de atunci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: