Redactia.ro
Home » Monden » Radu Vâlcan, surprins în cel mai frumos mod de Adela Popescu. Cum a fost așteptat acasă de aceasta

Radu Vâlcan, surprins în cel mai frumos mod de Adela Popescu. Cum a fost așteptat acasă de aceasta

GALERIE FOTO (4)

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai frumoase familii din showbizul românesc, fiind mereu un exemplu pentru publicul lor. Chiar dacă viața profesională îi solicită foarte mult, își găsesc mereu timp să se bucure de clipe minunate împreună și să-și facă surprize. Ziua de naștere a prezentatorului a fost ocazia perfectă pentru gesturi romantice, iar soția lui l-a emoționat 

Radu Vâlcan, surprins în cel mai frumos mod de Adela Popescu. Cum a fost așteptat acasă de aceasta

Adela Popescu s-a gândit să-i pregătească o surpriză plăcută iubitului ei, Radu Vâlcan, care-și serbează, astăzi, ziua de naștere. Vedeta a tras cortina și a împărtășit cu de fanii săi mai multe imagini de la petrecerea pe care a organizat-o pentru soțul său.

Astăzi, Radu Vâlcan își serbează ziua de naștere, împlinind vârsta de 45 de ani. Pentru a sărbători acest moment împreună, Adela Popescu i-a pregătit o petrecere surpriză, făcând acest eveniment unul foarte important pentru cei doi, așa cum se arată în imaginile pe care vedeta le-a postat în social media.

După ce au stat mai multe zile în carantină, Radu Vâlcan a ieșit pentru a achiziționa mai multe bunătăți pentru petrecerea de ziua lui pe care acesta și-o serbează. În tot timpul în care acesta a fost plecat, Adela Popescu s-a pregătit temeinic, umflând baloane, pregătindu-i un tort festiv și preparând o masă bogată pentru iubitul ei.

Ce reacție a avut Radu Vâlcan

În momentul în care Radu Vâlcan a intrat în casă, Adela, alături de cei trei copii pe care-i iau împreună, l-au întâmpinat pe soț alături de tortul pregătit și cu baloanele umflate special pentru această petrecere.

Radu Vâlcan a fost profund impresionat de această surpriză pregătită de către soția lui, încât a fost lăsat fără cuvinte de bucurie, neputând să exprime sentimentul de fericire ce l-a cuprins în momentul în care și-a văzut familia iubită pregătindu-i o petrecere surpriză dedicată zilei lui de naștere. Fericirea, zâmbetul și mulțumirea acestuia a fost surprinse chiar de Adela Popescu, în fotografiile pe care aceasta i le-a făcut pentru a sărbători acest eveniment.

Pe lângă fotografiile cu soțul ei, Adela Popescu a ținut să arate și pozele împreună cu familia ce dansează pentru a îl sărbători pe soțul ei, Radu Vâlcan. De asemenea, vedeta a ținut să împărtășească alături de fanii ei din mediul on-line mai multe mesaje dedicate special soțului acesteia.

„Și de ziua lui se gândea să îmi facă o bucurie. Îmi dă să mănânc. Așa să fim mereu, scumpete, cu grijă unul față de celălalt. La mulți ani, te iubim!”, este mesajul scris de Adela Popescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: