Redactia.ro
Home » Știri » Raed Arafat, atac îndreptat spre protestatari: „Cei care urlă să ne spună cum văd ei lucrurile”

Raed Arafat, atac îndreptat spre protestatari: „Cei care urlă să ne spună cum văd ei lucrurile”

Raed Arafat

Raed Arafat, șeful Departaentului pentru Situaţii de Urgenţă, a afrmat, luni seară, că cei care protestează faţă de noile restricţii impuse de autorități şi contestă pandemia prezintă nişte pucte de vedere pe care trebuie să le probeze.

Raed Arafat, atac îndreptat spre protestatari

Raed Arafat  a declarat că cei care protestează față de noile restricții trebuie să-și probeze punctele de vedere, comentând că „realitatea este alta din punct de vedere al pandemiei”. Șeful DSU a prezentat luni seară, la Digi, mai multe grafice privind evoluția cazurilor de COVID în ultimele două luni.

”Nu am ce să comentez, decât că protestează şi vin cu puncte de vedere pe care trebuie să le probeze. Realitatea din România este alta din punct de vedere a pandemiei”, a declarat Raed Arafat la Digi24.

Mii de persoane protesteză, luni, în întreaga ţară, faţă de noile restricţii impuse de Guvern. La proteste se cere inclusiv demisia lui Raed Arafat. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a declarat la Digi24 că ”cei care urlă să ne spună cum văd ei lucrurile”, a adăugat şeful DSU.

Raed Arafat spune că s-au dublat paturile la ATI

Şeful DSU a prezentat evoluţia cifrelor în ultimele săptămâni şi a arătat că România a intrat în valul al treilea al pandemiei cu mai multe paturi de ATI pline, faţă de valul doi.

”Dacă luăm cazurile active 77.082 cazuri. Unde eram în 5-6 martie: la 47.000. În 28 feb – 41.000. La 34.000 am ajuns la 4 februarie. Azi suntem mai mult decât dublat ca şi cazuri şi poate lua o tendinţă de creştere dacă nu respectăm regulile”, a mai afirmat Arafat.

El a susținut că restricțiile sunt temporare, iar propunerile experților erau mult mai dure. „Propunerea experților a fost ora 14 magazinele (să fie închise-n.r.), 18 acasă”, a spus Arafat.

Noi proteste față de restricțiile impuse în România în contextul pandemiei de COVID-19 au loc, pentru a doua seară la rând, în Capitală și în câteva orașe. La manifestația din Piața Universității din București, un bărbat a fost ridicat de către jandarmi. Protestele sunt organizate de către AUR, iar la manifestația din București participă lideri ai partidului, în frunte cu George Simion, dar și senatoarea Diana Șoșoacă, exclusă din AUR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: