Redactia.ro
Home » Știri » Raed Arafat, despre incendiul de la centrul comercial Prosper: „Există riscul ca mall-ul să se prăbușească”

Raed Arafat, despre incendiul de la centrul comercial Prosper: „Există riscul ca mall-ul să se prăbușească”

Raed Arafat, despre incendiul de la centrul comercial Prosper

Raed Arafat, despre incendiul de la centrul comercial Prosper. Un incendiu devastator a izbucnit în urmă cu câteva minute la un centru comercial aflat pe Calea 13 Septembrie din București. 8 echipaje de pompieri au ajuns de urgență la fața locului, iar în acest moment oamenii din apropiere din evacuați. Ce spune Raed Arafat?

Raed Arafat, despre incendiul de la centrul comercial Prosper: „Există riscul ca mall-ul să se prăbușească”

Raed Arafat, șeful DSU, a vorbit despre incendiul izbucnit la centrul comercial Prosper, din zona Calea 13 Septembrie, din București. Potrivit acestuia, mall-ul este în pericol de prăbușire.

”Acum câteva minute am vorbit cu inspectorul-șef al ISU București-Ilfov. Situația este sub control. Riscul de propagare este aproape de zero. Victime până acum nu avem, dar va fi verificată întreaga clădire. Fiind o clădire pe structură metalică, există întotdeauna un risc de prăbușire după un astfel de incendiu și de aceea pompierii sunt extrem de atenți la el și pentru asta au lucrat într-un mod mai defensiv. Vor continua să intervină până lichidează incendiul și până ne asigurăm că zona este în sigurnață.Continuăm recomandarea care s-a dat și prin RO-ALERT, ca oamenii să nu vină în zona respectivă, să ocolească și cei care au fost sau sunt expuși fumului să închidă geamurile și să nu iasă se se expună direct fumului până se controlează și până dispare acest risc”, a declarat Raed Arafat, relatează antena 3.

În urmă cu câteva minute a izbucnit un incendiu devastator la centrul comercial Prosper, din sectorul 5 al Capitalei. Incendiul s-a extins rapid, iar acoperișul clădirii s-a prăbușit. Bucăți din acesta cad pe trotuar și pe bulevard. Pompierii au mutat autospecialele și evacuază locatarii din blocurile apropiate de centrul comercial. A fost lansat un mesaj RO-ALERT care le recomandă bucureștenilor să evite zone. Circulația a fost închisă iar traficul a fost deviat. Nu sunt raportate victime, oamenii din magazin fiind evacuați.„Sunt degajări mari de fum influențate de vânt, motiv pentru care solicităm închiderea ferestrelor pentru toate locuințele din zonă”, transmite ISU București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: