Redactia.ro
Home » Știri » Raed Arafat dezminte afirmația Dianei Șoșoacă potrivit căreia este “condamnat la moarte la el acasă”

Raed Arafat dezminte afirmația Dianei Șoșoacă potrivit căreia este “condamnat la moarte la el acasă”

Raed Arafat reacționează după ce Diana Șoșoacă l-a acuzat că este ”condamnat la moarte la el acasă”. Șeful DSU consideră afirmația senatoarei ca fiind una falsă. De altfel, Raed Arafat spune că în ultima vreme sunt foarte multe fake-news-uri despre el și instituția pe care o conduce.

Raed Arafat dezminte afirmația Dianei Șoșoacă potrivit căreia este “condamnat la moarte la el acasă”

Raed Arafat a precizat că este o minciună afirmația senatoarei Dianei Șoșoacă potrivit căreia ar fi condamnat la moarte în țara lui. De altfel, o altă informație pe care a negat-o șeful DSU este aceea conform căreia ar fi rudă cu Omar Hayssam. Raed Arafat spune că este, în ultima vreme, țința fake-news-urilor, atât el, cât și instituția pe care o conduce de ani buni.

„Nu e singura minciună. Hai să luăm minciuna că «doctorul Arafat e condamnat la moarte la el acasă», adică nu la mine acasă în România, ci «la el acasă» în capul altora ar fi altundeva și că eu aș fi fost condamnat la moarte, lucru care e fals. În viața mea nu am auzit așa ceva. Și totuși asta s-a răspândit, fiind pornită această chestie de o doamnă senatoare. Și multe alte minciuni circulă lună de lună. Se trimite un mesaj care zice că «Arafat e rudă cu Omar Hayssam și l-a ajutat să fugă din țară» – altă minciună cu care este plin internetul de ea.Pe internet o să găsiți un fost parlamentar, un domn Metin, care a făcut seriale de minciuni pe numele meu. Le găsiți pe YouTube. Am încercat să sesizez YouTube că sunt minciuni, că persoana fabulează, că nu e corect. Au rămas acolo toate minciunile lui”, a explicat Raed Arafat la Digi 24.

Raed Arafat consideră ”bazaconii” și zvonurile legate de faptul că slujba de Paște se poate devansa până la ora 22:00 sau se poate reprograma pentru a doua zi.

”Speranța noastră este să avem o mai mare libertate decât a fost anul trecut. Depinde și de situația epidmeiologică și de toate celelalte aspecte. Dar să vin să spun că mutăm ora sau că schimbăm slujba, astea sunt bazaconii pe care le-au încercat unii, folosindu-se de numele postului domneavoastră, să spună că «uite, doctorul Arafat a declarat la Digi24» și au pus și sigla. Arată cât de multă lume cu rea intenție există în jurul nostru și care încearcă să manipuleze, să mintă, să inducă informații și idei false, să vină cu narative false, lucruri cu care ne luptăm deja de ceva timp. Ei n-au obosit. Noi avem treabă și trebuie, din păcate, să dedicăm și un pic de timp să combatem aceste atacuri pe care ei le fac încontinuu”, a mai afirmat Raed Arafat

Ce a declarat, mai exact, Diana Șoșoacă

Informația care l-a revoltat pe Raed Arafat cu privire la condamnarea sa la moarte în Palestina este de mai mult timp vehiculată în spațiul public. Diana Șoșoacă a adus-o în discuție la România TV, afirmând că Raed Arafat nu s-a pronunțat niciodată asupra acestui subiect.

„Trădătorii nu au ce căuta în România. Atâta timp cât luptă împotriva drepturilor și libertăților românilor, cât luptă și distrug tot ce înseamnă filonul românesc consider că acești oameni nu au ce căuta în România. Să se ducă acolo unde sunt lăsați să-și bată joc de popoare. De ce nu stăm domnul Fritz (nr.red Primarul Timișoarei) în Germania? De ce nu stă domnul Fritz în Austria? Nu i se permite să stea acolo și să facă ceea ce face în România? De ce nu se duce domnul Raed Arafat în țara lui de baștină, unde este condamnat la moarte? N-a ieșit niciodată să dezmintă această informație! Chiar să ne spună…”

Victor Ciutacu, realizator România TV, a intervenit atunci: „Doamna Șoșoacă, asta cu condamnarea la moarte, n-am auzit-o niciodată. Avem undeva un crâmpei de informație ca să confirme ceea ce spuneți?”

Șoșoacă a continuat: „Presa e plină de articole. Niciodată Raed Arafat nu a ieșit să dezmintă aceste informații. Atenție! Au fost și emisiuni la principalele televiziuni în care a fost acuzat. Niciodată nu a dezmințit!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: