Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Bădulescu, după despărțirea de soțul ei: „E o viață de om, sunt atâția ani”

Raluca Bădulescu, după despărțirea de soțul ei: „E o viață de om, sunt atâția ani”

După 13 ani de relație, Raluca Bădulescu și Florin s-au despărțit. Cu toate acestea, există probabilitatea unei împăcări între cei doi. Asta reiese din ultimele sale declarații. Invitată la un podcast, Raluca Bădulescu și-a deschis sufletul și a oferit detalii despre fostul ei soț.

Raluca Bădulescu, după despărțirea de soțul ei: „E o viață de om, sunt atâția ani”

„Am (n.r. – lacrimi în ochi), dar știu că este lângă mine. Este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. De departe, Florin este minunea și dragostea vieții mele. S-a întâmplat că momentan ne-am separat, dar vedem ce o mai fi. Oricum, nu există pe lumea asta bărbat cum e Florin. Îl ador. E o viață de om, sunt atâția ani”, a spus Raluca Bădulescu în cadrul podcast-ului Fiță cu Adiță, potrivit WowBiz.

Chiar în urmă cu câteva zile anunțul Ralucăi Bădulescu a uimit pe toată lumea. Potrivit acesteia, relația ei cu Florin Stamin s-a încheiat. Totodată, vedeta a mărturisit că ea și fostul partener de viață vor rămâne prieteni.  „După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna.

Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu, ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”, a declarat Raluca Bădulescu zilele trecute.

Fanii vedetei au fost profund marcați și întristați de separarea celor doi. Mai ales după ce aceasta a declarat în urmă cu câteva luni că Florin este sufletul ei pereche și se completează perfect. Lucrurile s-au desfășurat rapid între Raluca Bădulescu și Florin Stamin la începutul relației. După doar trei luni au decis să se căsătorească. Vedeta mai fusese căsătorită cu Vali Pungă. Împreună cu el are un băiat pe nume Alex.

„Nu a fost nimic romantic! Eram într-o zi acasă, stăteam împreună, cred că de vreo două luni jumătate. Eu eram în baie, el era în afara băii şi m-a întrebat prin uşa de la baie: Ce zici, vrei să ne căsătorim? Eu, din baie, eram cu periuţa de dinţi în mână, i-am zis: Da, când vrei? A fost în weekendul acela, nu am spus nimănui!”, spunea Raluca Bădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: