Redactia.ro
Home » Știri » Raluca Bădulescu e îndrăgostită! Are o relație nouă, la două luni de la divorț: „N-am regrete!”

Raluca Bădulescu e îndrăgostită! Are o relație nouă, la două luni de la divorț: „N-am regrete!”

Raluca Bădulescu e îndrăgostită! Are o relație nouă, la două luni de la divorț: „N-am regrete!”

Raluca Bădulescu a confirmat că are o relație nouă, la două luni de la divorțul de Florin Stamin. Ba mai mult, nici fostul soț nu este single în momentul de față. Iată ce declarații a făcut jurata emisiunii „Bravo, ai stil”.

Raluca Bădulescu e îndrăgostită! Are o relație nouă, la două luni de la divorț: „N-am regrete!”

Indiferent de ce se întâmplă în viața ei, Raluca Bădulescu merge înainte „fără regrete”. Cel puțin, asta susține ea. Când l-a cunoscut pe Florin Stamin, abia trecuse printr-un divorț, iar acum pare că povestea se repetă. Jurata de la „Bravo, ai stil” a divorțat în urmă cu două luni de Florin Stamin, iar acum a confirmat că este într-o nouă relație. Nu a dezvăluit identitatea noului partener, însă, cu atât mai puțin să ofere și alte detalii, dar a mai spus că și Florin Stamin își vede mai departe de viață.

„Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât de mult poate durea în viitor”, a spus Raluca Bădulescu într-un interviu televizat.

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au fost căsătoriți 13 ani

Căsnicia Ralucăi Bădulescu cu Florin Stamin a durat 13 ani. S-au căsătorit din dragoste, iar cei doi au rămas în relații bune după această separare. Ea a povestit într-un interviu și cum a fost cerută de Florin Stamin a doua oară de soție, pentru că anterior a mai fost o dată căsătorită.

„Nu a fost nimic romantic! Eram într-o zi acasă, stăteam împreună, cred că de vreo două luni jumătate. Eu eram în baie, el era în afara băii şi m-a întrebat prin uşa de la baie: «Ce zici, vrei să ne căsătorim?» Eu, din baie, eram cu periuţa de dinţi în mână, i-am zis: «Da, când vrei?» A fost în weekendul acela, nu am spus nimănui”, a povestit Raluca Bădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: