Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Bădulescu, la brațul unui înstărit om de afaceri, înainte de finalizarea procesului de divorț

Raluca Bădulescu, la brațul unui înstărit om de afaceri, înainte de finalizarea procesului de divorț

GALERIE FOTO (2)

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au fost căsătoriți timp de 13 ani. Deși își făceau apariția împreună la evenimente mondene și nimic nu dădea de bănuit că există probleme între ei, Raluca a confirmat zvonul.

Cei doi se află în plin proces de divorț. Însă, totul se desfășoară pe cale amiabilă. După cum spune Raluca Bădulescu, s-au înțeles și la partaj. Florin îi va lăsa casa în care au locuit împreună în ultimii ani.

Mai multe imagini din această casă, au fost făcute publice în emisiunea Trăiri alături de Andreea Mantea. Tot atunci, Raluca și-a arătat colecția impresionantă de pantofi. Deține peste 200 de perechi. Ba chiar mai mult, pe lista ei de dorințe se află o pereche costând 9,600 de euro.

 

La nici o lună de când a anunțat despărțirea, vedeta a făcut un gest surprinzător. Aceasta a mers la o petrecere controversată în Capitală, unde unul dintre cei mai înstăriți oameni de afaceri și-a serbat ziua de naștere, scrie fresh24.ro. Evenimentul a fost unul exclusivist, unde au participat persoane de seamă și s-au consumat băuturi scumpe.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)


Raluca este cunoscuta deja pentru pasiunea ei pentru viața de noapte și de data aceasta s-a distrat la fel de mult. Vedeta, însă, a publicat o imagine alături de sărbătorit, cu o descriere care sigur va atrage controverse.

„La mulți ani, iubire!”, a scris vedeta în dreptul fotografiei.

Vedeta de la Kanal D a mărturisit că ea și Florin vor rămâne conectați pentru totdeauna și vor avea o relație frumoasă. Vedeta trece ușor peste despărțire, având în vedere că are mereu ceva de făcut și un stil de viață activ. De altfel, Raluca mărturisește că fostul ei soț era mult mai fericit inainte să o cunoască, iar pentru asta i-a dat cale liberă acestuia. Cei doi s-au cunoscut la un after hour.

„Îmi plăcuse mult de el, foarte mult. Se întorsese din Valencia, eu mai țărancă de aici nu știam ce îmi povestea. A fost și el fericit până să mă cunoască pe mine. Acum e fericit în continuare. El are viața lui. Eu am viața mea. Am stat pe capul lui nasol“, a spus Raluca pe Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: