Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Bădulescu: „Sunt îndrăgostită”. Primele imagini cu iubitul vedetei

Raluca Bădulescu: „Sunt îndrăgostită”. Primele imagini cu iubitul vedetei

GALERIE FOTO (3)

Raluca Bădulescu a anunțat că a intrat într-o nouă relație de dragoste, la scurt timp după ce a divorțat de Florin Stamin. Aceasta a dezvăluit că este extrem de îndrăgostită. Iată toate detaliile!

Raluca Bădulescu

Despărțirea dintre Raluca Bădulescu și Florin Stamin a surprins pe toată lumea, deoarece relație lor a durat mai bine de 15 ani. Ei bine, la mai puțin de trei luni de la despărțire, Raluca Bădulescu a anunțat că se iubește cu un tânăr medic.

„E o perioadă intensă a vieții mele, de care mă bucur din plin. Da, pot spune că sunt îndrăgostită”, a declarat Raluca Bădulescu pentru wowbiz.ro.

Potrivit sursei citate, pe iubitul vedetei îș cheamă Rareș, este mai mic decât ea și i-a cucerit inima acesteia. Totodată, tânărul are 26 de ani și a absolvit Facultatea de Medicină – Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în anul 2021.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grigore-Rares Gabriel (@rares.grg)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grigore-Rares Gabriel (@rares.grg)

„Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât demult poate durea în viitor. Ne leagă o viață pe mine și pe Florin. Are grijă de copil, să nu se mire lumea dacă o să ne vadă în continuare împreună pentru că el este iubirea vieții mele.’, a spus Raluca Bădulescu pentru știrile Kanal D.

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au divorțat după 15 ani de căsnicie

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au avut parte de o frumoasă poveste de iubire, vreme de 15 ani. Cei doi au surpins pe toată lumea cu decizia de a se despărți:

„Sunt multe alte vești triste în viață. Noi doi suntem cei mai buni prieteni din lume. Asta este o decizie pe care am luat-o împreună și prin care nu facem nimic altceva decât să ne continuăm relația, pentru că noi doi suntem suflete pereche. Suntem prieteni și vom fi pentru totdeauna.Florin este și va fi întotdeauna familia mea. În telefon l-am trecut Îngerul și așa o să rămână, pentru că este un om mai mult decât minunat”, a spus Raluca Bădulescu potrivit Viva.

 

Sursa foto: wowbiz.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: