Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Lăzăruț trăieşte visul american la Chicago: a născut un un băiețel şi se bucură de o familie superbă

Raluca Lăzăruț trăieşte visul american la Chicago: a născut un un băiețel şi se bucură de o familie superbă

Raluca Lăzăruț, fosta vedetă TV din România, trăieşe o viaţă minunată în SUA: a adus pe lume un băiețel. Bruneta mai are o fetiță pe nume Gemma, care a venit pe lume în anul 2020, în mare secret, tot așa, departe de ţară.

Raluca s-a stabilit dincolo de Ocean, acolo unde a plecat pentru a rămâne alături de bărbatul pe care-l iubea: a luat-o de la zero departe de casă.

Şi-a botezat băieţelul cu numele Enzo

Enzo este numele băiețelului pe care Raluca Lăzăruţ l-a adus pe lume.

„2022. Anul în care cresc un al doilea omuleț, dar încă nu pot să îmi țin vreo plantă în viață. Momentul sosirii… în această vineri”, scris vedeta. Soţul fostei concurente de la Big Brother este Horațiu Boeriu. Cei doi s-au căsătorit în 2016 și au luat decizia de a deveni părinți, în 2020.

„În ciuda tuturor lucrurilor rele întâmplate, 2020 este cel mai bun an al meu de până acum! Faceți cunoștină cu Gemma, mica mea bijuterie. Ea împlinește patru luni astăzi și se simte minunat în timp ce stă pe burtică, pe păturică”, este mesajul pe care l-a postat Raluca Lăzăruț, când a dezvăluit că a devenit pentru prima dată mamă.

Îi este dor de România

Chiar dacă duce o viaţă „dulce” în SUA, Raluca Lăzăruţ se gândeşte în fiecare zi la România.

N-a fost zi de când am plecat din România, în care să nu mă gândesc cât de ciudată e viața asta. Viața e de fapt ce se întâmplă cât timp tu îți faci planuri.

Nu-mi făceam neapărat planuri concrete de viitor, dar un lucru e cert, niciodată nu mi-am făcut vreun plan să plec din țară.

Era o idee cu care n-am cochetat niciodată, mi se părea că locul meu e acolo, că țara aia, cât era de prăpădită, mi-a împlinit toate visurile, mi-a satisfăcut toate capriciile, mi-a oferit o familie iubitoare și m-a lăsat să mă înconjor de cei mai minunați oameni din lume”, scris ea pe blogul personal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: