Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastramă a fost surprinsă cu iubitul Ramonei Olaru. Imaginile controversate vorbesc de la sine

Raluca Pastramă a fost surprinsă cu iubitul Ramonei Olaru. Imaginile controversate vorbesc de la sine

Raluca Pastramă a mărturisit ce relație există între ea și iubitul Ramonei Olaru.

Recent, au apărut imagini care au surprins-o pe Raluca Pastramă în compania unui bărbat misterios, alimentând speculațiile cu privire la o posibilă relație amoroasă. Aceeași persoană a fost surprinsă și în compania Ramonei Olaru, care a confirmat că el este noul ei iubit. Acestă situație a stârnit curiozitatea și întrebările fanilor, care s-au întrebat dacă ar putea fi vorba de un triunghi amoros.

Ce spune Raluca Pastramă despre un posibil triunghi amoros

Însă, Raluca Pastramă a ieșit imediat să lămurească situația, afirmând că nu are o relație amoroasă cu bărbatul respectiv, ci sunt prieteni de mult timp. Ea a adăugat că acesta are deja o relație cu Ramona Olaru, explicând că între ei nu există nimic mai mult decât o prietenie veche.

„Mă pup? Mă țin de mână? Suntem prieteni de mult. Ce treabă am eu? El e cu Ramona’, a spus Raluca Pastramă, pentru Cancan.

Totodată, și Ramona Olaru a confirmat că între Raluca Pastramă și noul ei iubit nu există nimic romantic, ci doar o prietenie solidă.

Ibrahim Ibru și Raluca Pastramă s-au despărțit

Cât despre despărțirea de Ibrahim Ibru, Raluca Pastramă a făcut dezvăluiri despre acest moment dificil din viața ei. Ea a explicat că despărțirea a avut loc în ianuarie-februarie, iar încercările de a rezolva problemele din relație au fost în zadar. Actele de divorț au fost întocmite, dar întârzierea depunerii lor se datorează unor circumstanțe neprevăzute și problemelor legate de sănătate ale fiicei lor.

„În primul rând eu sunt despărțită de el din luna ianuarie a acestui an, de la sfârșitul lunii ianuarie-februarie nu am mai format un cuplu, ne-am mai întâlnit pentru copil, am încercat să ne înțelegem, dar nu s-a mai putut!

Actele de divorț au fost înaintate, dar problema noastră e că am tălăgănit-o așa de la începutul anului și nu le-am depus efectiv, s-au tot întâmplat lucruri, fetița a fost tot bolnavă, răcește, are imunitatea scuzută, amândoi am avut treabă și aia a fost.

Noi facem aproape un an de zile de când nu mai suntem împreună”, a spus bruneta, potrivit SpyNews.ro.

Această situație tumultoasă a fost adăugată la contextul deja complicat al vieții lor, cu probleme de sănătate ale copilului și alte provocări personale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: