Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Olaru și-a dezvăluit noul iubit. Primele imagini cu cei doi

Ramona Olaru și-a dezvăluit noul iubit. Primele imagini cu cei doi

Ramona Olaru de la Antenă și-a dezvăluit noul iubit. Primele imagini cu cei doi

Cu doar două săptămâni de la începerea anului 2024, paparazzi au reușit să dezvăluie în exclusivitate primele imagini cu Ramona Olaru, cunoscuta coprezentatoare de la Antena 1, alături de noul ei iubit. Deși aceasta a încercat să-și păstreze relația departe de ochii curioșilor, nu a putut să scape de ochiul vigilent al paparazzilor. Iată detaliile!

Ramona Olaru și-a dezvăluit noul iubit

De-a lungul timpului, Ramona Olaru a vorbit în repetate rânduri despre noul ei partener misterios, dar a păstrat mereu discreția cu privire la identitatea lui. Cu toate acestea, într-o zi de duminică, cei doi au fost surprinși de paparazzi când ieșeau din restaurantul lui Dani Oțil, unde au luat prânzul.

Îmbrăcați într-un mod extrem de lejer, Ramona și iubitul ei păreau că se simt foarte bine împreună și se țineau de mână în timp ce ieșeau din local. Cu toate acestea, ceea ce a captat atenția cu adevărat a avut loc după aceea.

Ramona Olaru, vedeta de la Antena 1, și iubitul ei au ieșit din restaurant și au demonstrat cât de serioasă este relația lor, salutând un cunoscut alături de care au trecut în drum spre mașina matinalului „Neatza”. Acest gest simplu sugerează că relația lor este una asumată bilateral, cu perspective serioase în viitor. Chiar dacă Ramona a susținut că a petrecut sărbătorile singură, acum apare alături de noul ei iubit, potrivit Cancan. 

Sursă foto: Cancan.ro

Primele imagini cu cei doi

Se pare că iubitul misterios al Ramonei are afaceri în mai multe țări și i-a făcut chiar o propunere neobișnuită: să își dea demisia din televiziune și să se mute alături de el în străinătate. Cu toate acestea, imaginile publicate îl arată pe acest bărbat petrecând timp în București cu Ramona Olaru, ceea ce sugerează că este dispus să facă un compromis pentru ea.

Pentru moment, relația lor pare să fie una discretă, iar cei doi își acordă timp să se cunoască mai bine. Cu toate acestea, nu putem să nu ne întrebăm ce rezervă viitorul pentru acest cuplu aparent fericit. Cu angajamentul lui în planurile de viitor ale matinalei și contribuția sa la amenajarea apartamentului în care Ramona Olaru urmează să se mute, este evident că cei doi își construiesc un viitor împreună.

Astfel, fanii Ramonei Olaru au avut parte de o surpriză plăcută atunci când au apărut primele imagini cu ea și noul ei iubit, iar povestea de dragoste dintre ei pare să fie pe cale să se dezvăluie în toată splendoarea sa. Rămâne de văzut cum se va dezvolta această relație și ce planuri au cei doi pentru viitor.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: