Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastramă continuă lupta pentru custodia fetițelor. Noi adevăruri ies la suprafață în tribunal

Raluca Pastramă continuă lupta pentru custodia fetițelor. Noi adevăruri ies la suprafață în tribunal

GALERIE FOTO (6)

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, se află în prezent într-o luptă legală pentru a-și recâștiga copiii. După separarea de artist, cei doi au ajuns în fața tribunalului pentru a decide cine va avea custodia celor două fetițe. Situația este tensionată, iar declarațiile ambelor părți aduc în atenție detalii importante despre cum a evoluat relația parentală după divorț.

Cazul Ralucăi Pastramă și al lui Pepe ilustrează complexitatea disputelor privind custodia copiilor, mai ales atunci când apar neînțelegeri cu privire la aranjamentele de îngrijire. Este esențial ca ambele părți să pună interesul superior al copiilor pe primul loc și să încerce să găsească soluții care să le asigure acestora un mediu stabil și armonios.

Adevărul Ralucăi Pastramă

Raluca Pastramă a dorit să își prezinte propriul punct de vedere într-un interviu recent, susținând că ea a fost mereu implicată în creșterea și educația fetițelor sale. Contrar afirmațiilor lui Pepe, care ar fi susținut că fetele au stat exclusiv în grija sa, Raluca insistă că îngrijirea copiilor a fost împărțită în mod egal. „Poate că este momentul să spun și eu o parte din adevărul meu. A sosit momentul acesta. Ca să încep cu începutul și să înțeleagă și oamenii de acasă realitatea lucrurilor, aș vrea să le comunic că eu nu am fost niciodată departe de copiii mei.”, a declarat aceasta în cadrul unei emisiuni TV.

Un aspect important pe care Raluca l-a subliniat este acela că, de la divorț, copiii au locuit atât cu ea, cât și cu Pepe, după un program clar stabilit. Aceasta a explicat că fetițele au alternat între părinți, fie câte cinci zile, fie câte o săptămână la fiecare. „Nu a fost niciodată discuția ca fetele noastre să stea exclusiv la unul dintre noi.”, a menționat Raluca, subliniind că un astfel de aranjament nu ar fi fost benefic pentru copii.

Controversa acordului notarial

Un punct critic în disputa dintre cei doi foști soți este un acord notarial pe care Raluca Pastramă l-a semnat în trecut, privind custodia fetelor. Aceasta recunoaște că semnarea acordului a fost o greșeală, deoarece nu a înțeles în totalitate ce implică documentul respectiv. „Pe vremea aceea eu nu am avut avocat. Eu cu Pepe am avut un milion de discuții pe vremea divorțului. Într-adevăr, aceea a fost greșeala vieții mele. Am semnat un acord ce nu trebuia semnat, un acord pe care eu nu l-am înțeles.”, a recunoscut Raluca. Se pare că acest document a contribuit la actualele neînțelegeri legate de custodie.

Raluca a dezvăluit, de asemenea, că au fost perioade extinse în care copiii au stat doar cu ea, având în vedere că Pepe, în calitate de artist, avea o agendă încărcată, cu numeroase concerte și evenimente. În aceste intervale, Raluca s-a ocupat singură de creșterea fetițelor, ceea ce face ca pretențiile lui Pepe, cum că ar fi fost singurul care a avut grijă de ele, să fie considerate de către ea nejustificate.

Influența lui Pepe asupra copiilor

Un alt subiect sensibil abordat de Raluca este influența pe care Pepe ar avea-o asupra fetițelor. Aceasta sugerează că artistul știe cum să manipuleze situația, astfel încât copiii să fie de acord cu el. „Pepe este picătura chinezească atunci când vrea el să se întâmple ceva. Știe cum să abordeze situația în așa fel încât să facă doi copii de 12 și 9 ani să zică așa ca el și să creadă că e decizia lor.”, a spus Raluca. Această afirmație ridică întrebări despre cum ar trebui gestionată situația pentru a evita ca fetele să fie prinse la mijloc în conflictul dintre părinți.

Cazul lui Raluca Pastramă și al lui Pepe nu este unul singular. Disputele legale pentru custodia copiilor sunt frecvente în urma divorțurilor și pot deveni foarte tensionate, în special atunci când părinții au perspective diferite asupra îngrijirii și educației copiilor. Astfel de conflicte pot afecta copiii, care ajung să fie prinși la mijloc între cele două părți. Este esențial ca deciziile luate de instanță să fie în interesul superior al minorilor, ținând cont de nevoile lor emoționale și de stabilitatea pe termen lung.

Ce urmează

Procesul de custodie dintre Raluca și Pepe este încă în derulare, iar decizia finală a tribunalului va fi crucială pentru viitorul fetițelor. Judecătorii vor analiza toate circumstanțele, inclusiv aranjamentele de îngrijire anterioare, stabilitatea fiecărui părinte și dorințele copiilor, înainte de a lua o hotărâre. În astfel de cazuri, instanța tinde să încurajeze aranjamentele de custodie comună, dacă acest lucru este posibil și benefic pentru copii. Pentru a minimiza impactul emoțional asupra copiilor, este important ca aceștia să beneficieze de consiliere psihologică. În situațiile de divorț și de luptă pentru custodie, copiii pot dezvolta sentimente de vinovăție, confuzie și anxietate. Un consilier poate ajuta la gestionarea acestor emoții și la asigurarea unei tranziții mai ușoare.

De asemenea, și părinții pot beneficia de consiliere pentru a învăța cum să comunice eficient și să colaboreze în interesul copiilor. În loc să lase disputele să se prelungească în tribunal, fostele cupluri ar trebui să încerce soluționarea conflictelor pe cale amiabilă, prin mediere sau negocieri directe. Acest lucru nu doar că reduce stresul asociat cu procesele legale, dar permite și părinților să colaboreze mai bine în creșterea copiilor. O soluționare rapidă și pe cale pașnică este în mod clar în beneficiul celor mici, care au nevoie de stabilitate și de părinți care să comunice eficient.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: