Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastramă, o nouă declarație după anunțul divorțului de Pepe

Raluca Pastramă, o nouă declarație după anunțul divorțului de Pepe

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă a luat prin surprindere o lume întreagă. Cei doi formau un cuplu stabil și de invidiat. Însă, au ales să meargă pe drumuri separate.

 

Raluca Pastramă, declarație despre divorț

Raluca Pastramă a ales să păstreze tăcerea și să se despartă discret de tatăl celor două fiice ale sale, Pepe. Însă, în urma controverselor din jurul despărțirii dintre cei doi, frumoasa brunetă a ales să facă declarații pentru a lămuri situația.

Bruneta a vorbit despre decizia radicală pe care a luat-o, aceea de a divorța de Pepe după opt ani petercuți împreună.

,,Uneori suntem testați nu pentru a ne arăta punctele slabe, ci pentru a descoperi tăria / punctele noastre forte”, a fost mesajul postat de Raluca Pastramă pe contul său de socializare.

Mai mult, Raluca s-a mutat din casa în care locuia cu Pepe și locuiește acasă la părinți.

”Stăm acum la părinți. Nu vreau să comentez mai mult. Stăm la părinți și acum mergem la grădiniță”, a declarat Raluca Pastramă, în urmă cu puțin timp, fiind surprinsă în timp ce își conducea fetițele la grădiniță.

 

Pepe a anunțat divorțul

Anunțul divorțului a fost făcut chiar de Pepe. Cântărețul de muzică latino a anunțat pe canalul său de Youtube, decizia separării și motivele care au stat în spatele acestui lucru.

,,Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…) Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”a mărturisit Pepe.

 

Ce vor face în privința fetițelor

 

Pepe și Raluca vor rămâne prieteni de dragul fetițelor pe care le au împreună și pe care au decis să le crească, fără a exista conflicte și neînțelegeri.

Pepe și Raluca Patsramă s-au căsătorit în anul 2012. Cei doi s-au grăbit spre altar, atunci când Pepe era într-un scandal de divor cu fosta sa soție, Oana Zăvoranu. Socrul lui Pepe l-a pus pe artist să semneze și un contract prenupțial. Astfel, în cazul divorțului, care, în cele din urmă, a apărut, artistul nu va avea vreo pretenție la vreun bun al Ralucăi. Astfel, potrivit documentului, Pepe nu se va alege cu niciuna dintre proprietățile Ralucăi.

Pepe și Raluca Pastramă au împreună mai multe afaceri, printre care o grădiniță și un salon de înfrumusețare, care este oprit momentan, din cazua pandemiei de coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: