Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Tănase ar vrea o noapte cu Mihai Mitoșeru! Ce a făcut-o pe artistă să mărturisească

Raluca Tănase ar vrea o noapte cu Mihai Mitoșeru! Ce a făcut-o pe artistă să mărturisească

Raluca Tănase ar vrea o noapte cu Mihai Mitoșeru

Raluca Tănase, membra trupei ”Bambi” a declarat într-o emisiune Tv că nu ar refuza o noapte în compania carismaticului prezentator Mihai Mitoșeru, dacă s-ar ivi ocazia.

Raluca Tănase și-ar dori să petreacă o noapte cu Mihai Mitoșeru

Raluca Tănase a făcut o afirmație la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată. Întrebată cu ce bărbat ar petrece o noapte nebună, Raluca Tănase, cu zâmbetul pe buze, a oferit un răspuns uimitor, potrivit spynews.ro.

Deși a ținut să sublinieze că ea nu este genul care să umble doar o noapte cu vreun mascul, artista a declarat că dacă ar trebui să facă acest lucru l-ar alege pe nimeni altul decât Mihai Mitoșeru. Pentru alegerea sa, vedeta a avut și o explicație.

”Cu Mihai Mitoșeru, pentru că îl cunosc de foarte mult timp și știu ce hram poartă, ca să zic așa”, a spus Raluca Tănase în cadrul unei emisiuni TV.

Raluca este obsedată de curățenie și de aceea fug bărbații de ea

Denisa, sora artistei, a declarat că Raluca este obsedată de curățenie și de aceea fug bărbații de ea. Toată ziua este cu cârpa de praf în mână și lustruiește mobila. Acesta ar fi și motivul pentru care Denisa a ales să plece de acasă, doar să scape de cicălelile surorii sale.

”Ea e doamna-scamă, eu sunt dezordonată. Mi-a filmat toată dezordinea din cameră, șifonierul meu, curgeau hainele din el, a ținut un monolog așa. De dimineață până seara stă numai cu cârpa în mână, să nu vadă un firicel de praf, totul trebuie să lucească în casă de curățenie. Devine obositor la un moment dat. Nici nu gătește, ca să nu facă murdar în bucătărie”, a spus Denisa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: