Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Tănase, transformată din cauza operațiilor estetice. Artista a ajuns de nerecunoscut!

Raluca Tănase, transformată din cauza operațiilor estetice. Artista a ajuns de nerecunoscut!

GALERIE FOTO (8) Raluca Tănase, transformată din cauza operațiilor estetice.

Raluca Tănase, transformată din cauza operațiilor estetice. Jumătatea trupei Bambi a ajuns de nerecunoscut! Raluca Tănase a apelat la numeroase intervenții estetice în ultimii ani, iar transformarea este uluitoare. Artista este complet schimbată și pare cu totul altă persoană.

Raluca Tănase, transformată din cauza operațiilor estetice. Artista a ajuns de nerecunoscut!

Raluca Tănase este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața a făcut trupă cu sora sa mai mică, Denisa, iar în anii ’90, melodiile lor aveau mare succes. De la o vreme, Raluca a renunțat la cariera în muzică și s-a concentrat pe domeniul afacerilor, iar acum este cu totul altă persoană. Blondina a apelat la ajutorul medicilor esteticieni, iar acum este transformată complet. Internauții au remarcat schimbările prin care artista a trecut în ultimii ani. Aceștia nu s-au abținut și au lăsat mult comentarii acide la adresa Ralucăi.

Vedeta a trecut prin transformări majore la nivelul înfățișării, iar în prezent are un nas mai mic decât înainte. Artista a declarat că a decis să-și facă rinoplastie după ce a ajuns la concluzia că nasul nu arată deloc așa cum și-ar dori. „Am observat că la televizor nasul se vede mai mare decât e el în realitate. Apar în diferite emisiuni de televiziune şi acolo mă văd cei care mă invită la concerte. Nu vreau să creadă că am nasul mai mare decât e el. Mi-am dorit un nas mai mic şi doctorul mi-a rezolvat problema.”, a declarat Raluca în urmă cu ceva timp.

Odată cu acest proces, blondina nu s-a putut opri și de la o operație de micșorare a nasului a ajuns și la implanturi cu silicon, fațete dentare, acid în buze și sprâncene tatuate. Sora Denisei se simte mult mai bine în propria piele și nub regretă nicio decizie. Nu același lucru putem spune despre internauții nemultumiti de modificările făcute de Raluca. Aceștia s-au declarat șocați când au văzut cum arată artista. „Blond îți stătea mai bine”, „Doamne, dar ce modificată ești la față!”, „Nu exagera cu transformările”, „Tu ești?”, „Nu a mai rămas nimic din ce ai fost”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor nemulțumiți.

Surorile Bambi, operații de mii de euro

Surorile Bambi păreau că sunt gemene atunci când formau o trupă. Cele două s-au schimbat foarte mult, nu doar datorită anilor ce au trecut, ci și a operațiilor estetice la care au apelat. Ambele au decis să-și schimbe forma nasului, să-și mărească buzele și sânii.Cele două au cheltuit mii de euro pe operatiile estetice. Raluca are trei intervenții la buze, în valoare de 1000 de euro, implanturi cu silicon de 3.000 de euro, rinoplastie, în valoare de 2.500 de euro.

De asemenea, sora Ralucăi, Denisa a decis și ea să apeleze la medicii esteticieni. Ce-i drept, afacerista nu a exagerat cu acestea. Artista și-a injectat buzele cu acod hialoric, cheltuind 250 de euro, și-a pus implanturi cu silion, în valoare de 3.000 de euro și a apelat la rinoplastie, la fel ca sora ei. Cele două surori se simt foarte bine în pielea lor și se simt împlinite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: