Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Zenga, mărturisiri șocante despre mariajul cu Walter: „El mi-a iertat multe”

Raluca Zenga, mărturisiri șocante despre mariajul cu Walter: „El mi-a iertat multe”

Walter și Raluca Zenga divorțează

Noi detalii ies la iveală după ce antrenorul italian, Walter Zenga a confirmat divorțul de soția sa pe rețelele sociale. Raluca, aflată în Dubai acum, a recunoscut înainte de marele anunț, într-un interviu, că mariajul ei a fost pe muchie de cuțit de multe ori, din cauza ei.

Raluca, motivul divorțului

Divorțul confirmat de Walter Zenga de Raluca, soția lui, în aceste zile scoate noi mărturisiri la iveală. Încă din luna iunie, soția antrenorului italian, a recunoscur într-un interviu că relația lor scârțâie…din cauza ei, informează cancan.ro.

Raluca: ”Walter mi-a iertat multe”

Pe când existau deja zvonuri despre o eventuală separare între Walter și Raluca, blondina spunea pentru publicația””VIVA” că Walter îi iartă multe.

„El mi-a iertat multe și este mult mai înțelept decât mine în multe aspecte. Am impresia că, în relația cu mine, el a avut de-a face de multe ori cu un copil capricios și răsfățat, dar a dat mereu dovadă de tact și răbdare și m-a iubit pentru exuberanța și energia mea.”, spunea Raluca Zenga în iunie.

De altfel, ea spunea că relația lor decurge bine, deși mai sunt schimbări sau gelozii.

„Cu trecerea anilor, mariajul parcurge mai multe faze – ne schimbăm noi ca oameni, traversăm etape personale complicate, momente de criză și confuzie, dar, atâta vreme cât reușim să păstrăm complicitatea și intimitatea în cuplu, comunicând mereu, împărtășindu-ne atât reușitele, cât și eșecurile, eu zic că și într-o căsnicie modernă te poți bucura de succes și longevitate!

Cât despre gelozie, acum, că am scăpat de excesul nesănătos de care am suferit mulți ani la rând, îmi dau seama că este o adevărată otravă a sufletului. Curios, în cazul meu, partea toxică a geloziei a dispărut complet la nașterea primului nostru copil, Samira. A fost ca și cum o povară uriașă mi se ridicase de pe umeri și am putut vedea lucrurile mult mai limpede, fără a mă mai tortura cu scenarii imposibile din cauza geloziei. E bine, deci, că există vindecare!”, declara Raluca Zenga în această vară.

În același interviu, Raluca Zenga a fost întrebată dacă s-ar muta cu soțul ei acolo unde antrenează.

„Ce-i drept, ne-am obișnuit așa. Eu am prins rădăcini în Dubai, unde trăim din 2011 și, având în vedere nestatornicia meseriei de antrenor, de când avem copiii la școală, am ezitat să ne mai mutăm cu casa și masa după contractele soțului meu. Asta nu exclude ca, la un moment dat, să ne mutăm înapoi în Italia, unde Walter își dorește să rămână pe viitor în activitate.”, declara Raluca Zenga pentru VIVA!.

Divorț controversat

Anunțul antrenorului Walter Zenga că divorțează de soția sa, Raluca a stârnit reacții contradictorii din partea fanilor. Cei mai mulți încearcă să-l consoleze pe italian și o critică pe soția acestuia, cel puțin asta reiese din comentariile de pe pagina lui de Instagram.

După ce antrenorul italian, Walter Zenga a confirmat zvonurile potrivit cărora divorțează de soția sa, Raluca, fanii au început să-și dea cu părerea. Pe pagina de Instagram a lui Walter au apărut multe comentarii în care oamenii îl consolează, iar pe soție o critică. Unii dintre ei o acuză de infidelitate și o cataloghează drept ”întreținută”.

”Nu vreau sa o judec…nu stiu cum as fii procedat daca as fii in locul ei…daca Raluca ar fii avut un job normal si nu ar fii fost intretinuta….Nu ar fii procedat asa…”, a scris unul dintre fani pe Instagram.

”Probabil te-a inselat… toate femeile is c****e…ma rog, nu toate dar peste 95%…”, a scris un alt fan.

Alți susținători, îl încurajează pe antrenor să meargă mai departe

”Walterone, dacă nu a vrut să rămână alături de tine, nu te învinovăți pe tine, nu a fost pentru tine. Cu siguranță vei fi un tată fantastic,așa că nu renunța la faptul că fiicele tale au nevoie de securitate și vei ști să le dai ….Grozav Walter. Te respect foarte mult”, a mai scris alt fan.

Și pentru că Walter a precizat în anunț că libertatea acordată Ralucăi ar fi un alt motiv al dezechilibrării relației lor, alți fani i-au lăsat comentarii în acest sens.

„Nu e rau sa acorzi libertate, în felul acesta vezi lângă cine stai…”, a scris un alt fan.

Loading...