Redactia.ro
Home » TV » Ramon de la MasterChef diagnosticat cu cancer. Are nevoie de donații

Ramon de la MasterChef diagnosticat cu cancer. Are nevoie de donații

GALERIE FOTO (2) Ramon de la MasterChef diagnosticat cu cancer. Are nevoie de donații

Ramon de la MasterChef trece prin momente foarte grele din cauza bolii cu care a fost diagnosticat. Cunoscut pentru apariția sa la emisiunea culinară de la Pro Tv, pe vremea când jurați erau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, tânărul are nevoie de ajutor.

Ramon a apărut la emisiunea MasterChef în 2014. Acolo s-a făcut remarcat nu doar pentru talentul la gătit, ci și pentru simțul umorului. El a fost unul dintre concurenții care au ajuns la inimile juraților și ale telespectatorilor.

Ramon Chicireanu era mereu pus pe glume și iubea să gătească. Din păcate, acum este țintuit pe patul de spital și este de nerecunoscut. Cancerul l-a transformat cumplit. Viața lui Ramon de la Masterchef atârnă de un fir de ață de când a primit diagnosticul de cancer limfatic.

A luptat cu boala, dar încă se chinuie

Fostul concurent de la Masterchef a suferit o serie de intervenții în Germania, acum 2 ani. Deși părea că a învins boala, acum cancerul a revenit mai agresiv. Nu poate supraviețui decât cu tratamente extrem de costisitoare. De aceea, prietenii lui Ramon au făcut postări pe Facebook, prin care solicită donații și ajutorul celor cu inimă mare.

Cu ani în urmă, Ramon a făcut senzație la Masterchef, amuzând jurații

Ramon de la Masterchef fost un concurent extrem de popular al emisiunii culinare.

Ramon este din Iași, este căsătorit și are 3 copii.

Chicireanu Ramon – un om frumos cu un suflet mare şi un zâmbet larg, molipsitor -cel cunoscut drept Ramon de la MasterChef, duce o lupta crâncenã cu CANCERUL. Acum 2 ani de zile Ramon a fost diagnosticat cu Cancer limfatic – o boalã îngrozitoare. Ramon a plecat în Germania -ţarã unde a putut beneficia de un tratament corespunzãtor, a fãcut tot felul de investigaţii şi tratamente, a suferit operaţii care mai de care mai complexe şi de 2 ani de zile luptã cu înverşunare.

Acum un an, el a reuşit extraordinarul – s-a luptat singur în prima fazã cu cancerul şi a supravieţuit. Atunci i-a zâmbit frumos bolii, a întrebat-o cu ce treabã pe la el şi apoi a invitat-o sã îl pãrãseascã. El avea chestii mult mai importante – acasã în Romania tocmai i se nãştea al 3-lea copil- o minune de fetiţã!!

Conturi deschise pentru donatii:

Cont LEI: RO60UGBI0000062000230RON

Cont Euro: RO53UGBI0000062000231EUR

SWIFT UGBIROBU

Titular cont Chicireanu Roxana Elena

Cont deschis la Garanti BBVA

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: