Redactia.ro
Home » TV » Ramona Crăciunescu de la Survivor România 2022, mărturisiri în lacrimi despre cea mai dură luptă prin care a trecut: “N-am participat la înmormântarea fetiței, nici a iubitului”

Ramona Crăciunescu de la Survivor România 2022, mărturisiri în lacrimi despre cea mai dură luptă prin care a trecut: “N-am participat la înmormântarea fetiței, nici a iubitului”

GALERIE FOTO (4)

Ramona Crăciunescu de la Survivor România 2022 a mărturisit momentul care i-a marcat viața. Și-a pierdut iubitul și fetița într-un incendiu, când se aflau în vacanță la Mamaia, în urmă cu 4 ani.

Ramona Crăciunescu are una dintre cele mai cutremurătoare povești de la Survivor România 2022. Războinica a povestit cum iubitul și fetița ei de șase ani au murit în urma unui incendiu în mijlocul căruia s-au trezit în ultima zi de vacanță petrecută la mare, în 2017.

Ramona Crăciunescu de la Survivor România 2022, mărturisiri în lacrimi despre cea mai dură luptă prin care a trecut: “N-am participat la înmormântarea fetiței, nici a iubitului”

Ramona Crăciunescu a povestit cum rulota în care se afla, la mare, cu familia ei, a luat foc din senin. Tragedia de pe bulevardul Mamaia din Constanța a avut loc în 2017. Focul i-a curmat viața fiicei sale, Sofia, care avea atunci doar șase ani. Și iubitul ei s-a stins, o săptămână mai târziu, pe patul de spital.

Războinica a vorbit despre drama care i-a marcat viața după ce a primit o poză cu ea și fiul ei, cel pe care vrea să-l facă mândru prin participarea la Survivor România 2022.

„Poza asta ar fi fost întreagă dacă ar fi fost și fetița mea. Avea șase ani când am avut accidentul. Eram într-un weekend la mare, eu, iubitul și copiii. Eram parcați cu autorulota. Am observat o lumină foarte puternica, iar atunci cand am iesit din baie luase foc toată rulota. Am încercat să sting focul și am fost arsă pe mână. A avut loc o explozie, a apucat să iasă fiul meu, iubitul meu a ieșit și el, ars. În foc nu poți să intri și nu poți să rezisti. Am intrat de mai multe ori, am luat foc amandoi, și tot n-am găsit-o. El a decedat la șapte zile după accident, eu am fost în comă, n-am participat la înmormântarea fetiței, nici a iubitului”, a mărturisit Ramona la Survivor.

Cine este Ramona Crăciunescu de la „Survivor România” 2022

Despre Ramona Crăciunescu se știe acum că locuiește în București alături de fiul ei, dar și că este într-o nouă relație din septembrie 2019. În descrierea de la Survivor România 2022, Ramona Crăciunescu este prezentată drept curier. Însă ea se prezintă drept actor-cascador pe Facebook.

„Am venit în acest show să arăt că sunt puternică. Mă consider deja o supraviețuitoare. În urmă cu 4 ani am avut un accident urât. Mi-am pierdut fetița și iubitul. Am venit să demonstrez că sunt puternică. Vreau să dau tot pe traseu. Nu mă manifest prin furie atunci când intru pe traseu. Vreau să îi demonstrez fiului meu că are o mamă puternică. Viața, chiar dacă e grea, trebuie să te ridici tot timpul cu fruntea sus și să tragi cu dinții până nu mai poți, ca să reușești”, a mai mărturisit Ramona Crăciunescu la consiliul în care a fost nominalizată pentru a părăsi competiția.

Concluziile anchetei după rulota mistuită de flăcări la Mamaia

Începutul anului 2018 a venit cu concluziile anchetei în dosarul rulotei care a luat foc pe Bulevardul Mamaia din Constanța, incendiu în care și-a pierdut viața o fetiță de 6 ani. La câteva zile distanță s-a stins și tatăl micuței, din pricina rănilor grave.

Experţii au reuşit să afle cauza incendiului care a cuprins rulota bucureştenilor cu doi copii care veniseră în vacanţă pe litoral.
Inițial, au existat mai multe variante cu privire la cauza incediului. Prima dată s-a vorbit despre instalația de GPL a rulotei care ar fi fost defectă. S-a mai vorbit și despre un scurt circuit electric care ar fi putut cauza dezastrul.

Expertiza făcută de un specialist în incendii și trimisă anchetatorilor a stabilit însă că o clipă de neatenție a tatălui a declanșat incendiul care a mistuit rulota.

Tatăl încerca să răcească apa dintr-o oală care se afla pe foc, potrivit Repoterntv.ro.

Iar din greșeală, în loc să adauge apă rece, a turnat benzină dintr-o sticlă din plastic. Stropii de benzină aprinsă au cuprins hainele bărbatului, dar și zona aragazului. Practic, oala cu apă s-a transformat într-o torță. Micuța Sofia, care se afla chiar lângă tată, nu a avut nicio șansă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: