Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Gabor, mărturisiri de pe patul de spital în Dubai: „Aveam nevoie de asta”

Ramona Gabor, mărturisiri de pe patul de spital în Dubai: „Aveam nevoie de asta”

Ramona Gabor a apărut pe rețelele de socializare într-o postură inedită. Mai mult, vedeta a trecut prin momente grele după moartea tatălui ei. 

 

Care este secretul Ramonei Gabor

 

Vedeta Ramona Gabor, plecată și stabilită în Dubai, a postat pe Instagram secretul la care apelează pentru un boost de eenrgie. Vedeta, sora Monicăi Gabor,a  fost afectată de evenimentele din ultima perioadă, astfel încât, a decis să apelez la mici trucuri. Ramona își injectează în corp anumite vtamine care îi oferă boostul de energie de care are nevoie.

 

Ramona Gabor a trecut prin momente grele

Ramona Gabor le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de ea și sora ei, Monica, odată cu moartea  tatălui lor, Emil și, pentru că viața trebuie să meargă mai departe, diva a revenit la obiceiurile sale.  Vedeta a revenit și la medicul estetician după moartea tatălui.

Ramona și-a anunțat fanii e  altă intervenție chirurgicală de ultimă tehnologie, fiind una dintre puținele beneficiare ale acesteia. Vedeta nu etse la prima intervenție. De-a lungul timpului, Raona a pelat la diverse trucuri pentru a arăta mai bine. De-a lungul timpului, s-a speculat că vedeta și-ar fi băgat implanturi inclusiv în gambe. Bruneta a recunoscut că a recurs la asta, dar și le-a scos imediat pentru că i se părea că picioarele ei arătau complet inestetic, de parcă ar fi avut mușchi de fotbalist, scrie fanatik.ro.

Chiar dacă a apelat de mai multe ori la medicul estetician, încurajată uneori și de anturajul în care a intrat, Ramona le sfătuiește pe fetele din ziua de azi să încerce să se accepte așa cum sunt.

Ramona  atrecut prin momente grele odată cu moartea tatălui ei în acest an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: