Redactia.ro
Home » Știri » Ramona Ioana Bruynseels este prima femeie în cursa pentru Cotroceni

Ramona Ioana Bruynseels este prima femeie în cursa pentru Cotroceni

Ramona Ioana Bruynseels este prima femeie în cursa pentru Cotroceni

În congresul de sâmbătă, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și-a ales noua conducere și si-a desemnat candidatul, pe Ramona Ioana Bruynseels, pentru alegerile prezidențiale din această toamnă.

Ramona Ioana Bruynseels este candidatul Partidului Puterii Umaniste la alegerile prezidențiale. Ea a fost votată în unanimitate pentru această candidatură de cei peste 700 de delegaţi care au fost prezenţi la congres.

Aceasta a declarat că își va da tot interesul pentru a întruni calitățile pe care primul om din stat ar trebui să le aibă. Ramona Ioana Ea a mai spus că nu se va folosi de minciuni și de promisiuni deșarte pentru a ocupa cea mai înaltă funcție din stat.

“Voi fi un candidat serios, consistent şi credibil în alegerile pentru cea mai înaltă funcţie în stat. (…) În perioada următoare voi face cunoscute priorităţile candidaturii mele. Vor fi teme concrete, necesare, fără populisme şi fără excese, va fi o candidatură fără minciuni, fără promisiuni deşarte şi neacoperite, cinstită şi onestă”. A declarat Ramona Ioana Bruynseels, la congresul PPU.

Partidul de care aparține o descrie pe candidată ca fiind reprezentanta generației tinere și inteligente.

Absolventă de Harvard, Ramona Ioana Bruynseels, a decis ca în loc să rămână în America, unde putea duce o viață perfectă, a decis să se întoarcă în România și să facă ceva pentru țara ei.

„Ramona Ioana Bruynseels este o reprezentantă a generaţiei tinere, deştepte şi hotărâte, o ardeleancă de la Cluj, absolventă de Harvard care, în loc să ramână în America, a adus America în România, s-a întors acasă şi vrea să contribuie real, cu educaţia, experienţa şi energia sa, la o schimbare, profundă, în bine, a României“, este descrierea făcută de partid.

Citește și: Preşedintele a trimis înapoi bugetul pe 2019 la Parlament. Care sunt motivele

Delegații Partidului Puterii Umaniste l-au ales în funcția de preşedinte al. Consiliului Naţional pe Cristian Popescu-Piedone.

Ramona Ioana Bruynseels a fost aleasă preşedinte al Biroului Executiv.

Umaniștii și-au mai ales tot sâmbătă, 8 iunie 2019, zece vicepreședinți și au votat statutul partidului, programul politic, dar şi o rezoluţie.

În mai 2019 Ramona Ioana Bruynseels s-a căsătorit cu. Dominic Bruynseels, președintele băncii First Bank. Acesta este cu aproape 30 de ani mai în vârstă decât ea. Cei doi formează un cuplu de peste 18 ani și au împreună două fetițe.

În decembrie 2018 Ramona Ioana Bruynseels a fost printre primele persoane eliberate din funcție de către. Viorica Dăncilă, atunci când aceasta a preluat mandatul de premier. Ramona Ioana Bruynseels a fost ulterior numită în funcția de consilier de stat pentru relația cu mediul de afaceri.

Citește și: Olguța Vasilescu devine consilierul Vioricăi Dăncilă. Cu ce se va ocupa

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini