Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Olaru, prima reacție după ce Cuza s-a afișat cu noua iubită. Ce a spus de fostul ei: „Are nevoie … ”

Ramona Olaru, prima reacție după ce Cuza s-a afișat cu noua iubită. Ce a spus de fostul ei: „Are nevoie … ”

Mulți fani au așteptat cu sufletul la gură vestea ca Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu s-au împăcat, însă iată că “minunea” e tot mai departe de a se împlini! În viața fostului iubit al asistentei de la Neatza a apărut altcineva, cu care artistul a început să se și afișeze. Iată ce spune vedeta Antena 1 despre fostul ei.

Ramona Olaru și-a obișnuit fanii cu sinceritatea ei, așa că nu puțini au întrebat-o ce simte acum că fostul ei iubit Cuza de la Noaptea Târziu s-a afișat cu noua sa cucerire.

Ramona Olaru, prima reacție după ce Cuza s-a afișat cu noua iubită

Ramona Olaru de la Neatza cu Razvan si Dani a vorbit despre fostul ei iubit Cuza de la Noaptea Târziu, după ce acesta s-a afișat cu noua iubită.

Fiind luată la întrebări de fani pe acest subiect, Ramona Olaru nu s-a sfiit să vorbească pe marginea noii relații a fostului iubit cu urmăritorii de pe Instagram. Așa se face că le-a explicat fanilor ce părere are legată de noua relație a lui Cuza.

Deși poate mulți nu se așteptau, Ramona Olaru a mărturisit că este perfect normal ca fiecare dintre ei să își găsească pe altcineva. Totodată, vedeta Antena 1 a ținut să-și lămurească fanii și legat de zvonurile legate de orice fel de posibilă împăcare care ar fi putut avea loc între ea și Cuza.

Ea și-a asigurat fanii de faptul că este singură, astfel că fostul ei partener este liber să își caute fericirea în altă parte.

Vedeta de la Antena 1 a povestit că primește multe poze în care Cuza apare de noua sa iubită, iar acest fapt a făcut-o să își dorească să clarifice odată pentru totdeauna subiectul legat de fostul iubit.

De asemnea, Ramona a ținut să spună clar că fiecare persoană are nevoie de timp după o despărțire, dar aceasta poate să difere de la caz la caz.

Ramona Olaru, despre fostul iubit: „Are nevoie … ”

Se pare că cel care a trecut mai repede peste despărțire a fost Cuza, iar asistenta TV încă nu este pregătită pentru o nouă relație.

„Pe de altă parte, este perfect normal după ce s-a produs un astfel de lucru, să-și găsească liniștea, fericirea și așa mai departe. De ce am spus asta?

Sunteți foarte mulți, fie că mă cunoașteți, fie că nu mă cunoașteți, care aveți gânduri, intenții bune, să-mi trimiteți print screen-uri sau poze sau filmulețe cu faptul că el are pe altcineva sau e cu altcineva, nu știu când, nu știu cum, e ok, e normal…

Fiecare are nevoie de o perioada, să-și plângă morții, cum ar spune un prieten de-al meu. În cazul asta, situația să se refacă”, a mai mărturisit Ramona Olaru pe InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: