Redactia.ro
Home » Știri » Ramona Olaru se pregătește deja de nunta cu Cătălin Cazacu. Cine vor fi nașii lor de cununie

Ramona Olaru se pregătește deja de nunta cu Cătălin Cazacu. Cine vor fi nașii lor de cununie

Ramona Olaru se pregătește deja de nunta cu Cătălin Cazacu. Cine vor fi nașii lor de cununie

Iată cine vor fi nașii de cununie ai Ramonei Olaru și Cătălin Cazacu. Cei doi se vor căsători după ce acesta a cerut-o de soție când aveau câteva luni de relație. Toate detaliile, mai jos.

Ramona Olaru se pregătește deja de nunta cu Cătălin Cazacu. Cine vor fi nașii lor de cununie

Ramona Olaru este asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, emisiunea matinală de la Antena1, așa că s-a gândit că n-ar fi rău dacă și-ar alege nașii de cununie chiar din echipa ei, dintre colegi. Mai în glumă, mai în serios, ea a declarat că Răzvan Simion și Daliana Răducan, iubita lui, vor fi nașii lor de cununie.

Sigur, mai există și o opțiune în afară de cei doi, pentru că Ramona Olaru ar putea să o aleagă ca părinte spiritual pe doamna Elena, tot așa, o colegă de platou.

„Răzvane, voiam să-ți zic că probabilitatea este foarte mare să fii naș. Dar dacă nu vrei tu, lasă, că mai degrabă doamna Elena s-a pronunțat și ea va fi nașa. Doamna Elena, trebuia să spun pe post, ca să fiu sigură (râde)”, a precizat asistenta TV la emisiunea unde lucrează.

„Nu pot! Doar la botez se poate să nu fii cununat, la nuntă nu se poate. Totuși, pot să vorbesc cu celălalt Cazacu din viața noastră, cu părintele Cazacu, să oficieze căsătoria”, a răspuns Răzvan Simion râzând, conform Spynews.

Cum a cerut-o de soție Cătălin Cazacu pe Ramona Olaru: „A fost foarte simplu!”

Dacă Ramona Olaru a mai fost măritată o dată, vreme de trei ani, Cătălin Cazacu se află la prima căsătorie. El a cerut-o de soție pe Ramona Olaru când erau în vacanță în Grecia. A ținut inelul în buzunar până când a simțit că e momentul să se așeze în genunchi, dar mai departe, s-a pierdut…

„A fost foarte simplu! S-a pus în genunchi și a uitat ce a avut de zis, apoi a început să plângă. Eu i-am spus să zică ceva, ca să înțeleg și eu de ce s-a pus în genunchi. Mi-a spus că dacă vreau să fiu soția lui și i-am zis: OK, dar cu mine ce vrei?, apoi am zis că vreau. La final mi-a zis: Mă-ta!. A fost foarte amuzant”, a povestit Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani. Cei doi își doresc și copii împreună.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catalin Cazacu (@cazacu21)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: