Redactia.ro
Home » Știri » Răpirea prințului Archie, motiv de îngrijorare după anunțul ducilor de Sussex

Răpirea prințului Archie, motiv de îngrijorare după anunțul ducilor de Sussex

Răpirea prințului Archie, motiv de îngrijorare după anunțul ducilor de Sussex

Răpirea prințului Archie. Meghan Markle și Prințul Harry sunt sfătuiți să fie foarte atenți la siguranța fiului lor. Joi, cei doi și-au anunțat retragerea statutului de membri seniori ai Familiei Regale.

Răpirea prințului Archie, motiv de îngrijorare după anunțul ducilor de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că renunță la statul de membri seniori ai Familiei Regale și au intenția să muncească pentru a deveni independeți din punct de vedere financiar.

Cei doi au precizat că intenționează să-și petreacă o mare parte din timp în America de Nord. Imediat după acest anunț au apărut și primele zvonuri privind securitatea lor.

Potrivit DCNews, Joe Balz, președintele GloProSec Preventive Services, susține că nivelul de securitate de care au nevoie cei doi ar fi definit printr-o evaluare a amenințărilor.

Întotdeauna va exista un idiot ciudat care provoacă un anumit tip de problemă”, a spus Balz, adăugând că ducii de Sussex va fi mai în siguranță în Canada decât în Statele Unite, unde legile privind armele sunt mult mai îngăduitoare.

Ducii de Saussex ar trebui să se îngrijoreze

Unul dintre motivele pentru care cei doi ar trebui să se îngrijoreze este o posibilă răpire a fiului lor, Archie, a transmis Zimet. Un sondaj realizat pentru compania canadiană de știri Postmedia, a prezentat că peste 60% din 1.515 canadieni chestionați ar sprijini numirea prințului Harry ca guvernator general. Mai exact, acesta ar fi reprezentantul reginei în Canada, care acționează ca șef al statului în numele ei.

Reacția reginei Elisabeta după ce Meghan și Harry au anunțat distanțarea de Casa Regală

Ieri după-amiază, Ducii de Sussex au anunțat că vor renunța la rangul de membri „seniori” ai familiei regale britanice. Numai că – surpriză! – regina Elisabeta nu a fost consultată în acest sens. Care a fost, așadar, reacția reginei Elisabeta după anunțul făcut pe contul de Instagram de către Meghan și Harry.

După multe luni de reflecţie şi discuţii, am ales să facem o tranziţie anul acesta prin configurarea unui nou rol progresiv în instituţie”, au scris ducele şi ducesa de Sussex pe Instagram.
„Intenţionăm să renunţăm la statutul de membri seniori ai Familiei Regale şi să muncim pentru a deveni independenţi financiar, dar vom continua să o susţinem deplin pe Majestatea sa regina”, se arată în mesajul celor doi.

Citeste si:Reacția reginei Elisabeta după ce Meghan și Harry au anunțat distanțarea de Casa Regală</a

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini