Redactia.ro
Home » Monden » Rapperul găsit vinovat în cazul morții fiicei lui Whitney Houston a decedat

Rapperul găsit vinovat în cazul morții fiicei lui Whitney Houston a decedat

Rapperul găsit vinovat în cazul morții fiicei lui Whitney Houston a decedat

Rapperul găsit vinovat în cazul morții fiicei lui Whitney Houston a decedat. Nick Gordon avea doar 30 de ani. Informația a fost confirmată de avocatul său care nu a oferit mai multe informații.

Bobbi Kristina Houston Brown, fiica celebrei Whitney Houston și a cântărețului Bobby Brown, a fost găsită inconștientă în cada de baie în anul 2015. Aceasta a decedat după ce a stat șase luni în comă indusă, la doar 22 de ani. În septembrie 2016, o instanția din statul american Georgia a decis că rapperul Nick Gordon este responsabil din punct de vedere legal de moartea fetei.

Reprezentanții lui Bobbi Kristina Brown l-au acuzat pe Gordon că ar fi bătut-o pe tânără, după ce acesta ar fi consumat un cockteil din alcool și cocaină. Ba chiar mai mult, se crede că el i-a oferit fiicei lui Whitney Houston un cockteil toxic care i-a cauzat moartea.

Deși autoritățile nu au reușit să stabilească cu exactitatea cauza morții, autopsia a arătat că în organismul acesteia se găseau urme de morfină, cocaină, alcool și medicamente eliberate pe rețeță. Cu toate acestea, medicul legist nu a reușit să spună dacă Bobbi s-a sinucis, a fost omorâtă sau a fost doar un accident.

Gordon a trebuit să plătească despăgubiri de 36 de milioane de dolari moștenitorilor lui Bobby.

Fiica lui Witney Houston, moarte suspectă la fel ca a mamei sale

Celebra Withney Houston a murit în anul 2012, la vârsta de 48 dee ani. Pe 11 feberuarie artista trebuia să participe la o gală organizată cu ocazia premiilor Grammy, însă nu a mai urcat pe scenă. Aceasta a fost găsită fără suflare în cada din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles.
După decesul ei, fiica sa și fiul său adoptiv, Nick Gordon au anunțat că formează un cuplu. Celebra cântăreață l-a crescut pe Gordon, care era orfan de la 12 ani, după ce s-a despărțit de soțul ei, în 2007.

Miercuri, 1 ianuarie 2020, Nick Gordon a fost declarat decedat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: