Redactia.ro
Home » Știri » Rareş Bogdan, după ce Iohannis a fost comparat cu Hitler de Dana Varga, consilier al lui Dăncilă: „Exponentă a rasismului”

Rareş Bogdan, după ce Iohannis a fost comparat cu Hitler de Dana Varga, consilier al lui Dăncilă: „Exponentă a rasismului”

Ce spune Rareș Bogdan despre cearta cu Iohannis

Dana Varga, consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă, a distribuit, luni, pe Facebook, un colaj de fotografii în care îl compară pe preşedintele Klaus Iohannis cu dictatorul nazist Adolf Hitler.

Ulterior, postarea a fost ştearsă. Dana Varga este consilier de stat al Guvernului pentru problematica romă.

Rareş Bogdan de la PNL a avut o postare emoţionantă pe Facebook, în care a vorbit tocmai despre drepturile pe care ar trebui să le apere un consilier al primului ministru.

Tocmai cine trebuie să lupte împotriva rasismului şi a discriminării, consilierul pe problemele minorităţii rrome al primului ministru, este exponentul evident al rasismului şi discriminării. Ce pace socială doriţi doamna Varga să aduceţi în România? Ar fi nedemn să facem discriminări între rromi şi saşi sau asta doriţi, dar ati putea avea ghinion sau sa generaţi tensiuni! Ce vreţi să demonstraţi doamna Varga de la ALDE şi consilier al primului ministru de la PSD? Lămuriţi-ne vă rog!!„, a scris pe Facebook europarlamentarul PNL Rareş Bogdan.

Klaus Iohannis a realizat o şedinţă foto la Palatul Cotroceni, potrivit mesajului şi a pozelor postate sâmbătă de fotograful Simion Buia, pe pagina sa de Facebook. Duminică dimineaţa postarea a fost ştearsă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: