Redactia.ro
Home » TV » Rareș de la Insula Iubirii, copleșit de imaginile pe care le-a văzut cu iubita sa. Ce făcea Cerasela

Rareș de la Insula Iubirii, copleșit de imaginile pe care le-a văzut cu iubita sa. Ce făcea Cerasela

GALERIE FOTO (3)

În ediția de marți, 14 iunie, Rareș dă frâu sentimentelor după ce vede anumite imagini cu iubita sa, aflată pe insula cealaltă. Dacă până acum s-a abținut de la orice, Rareș cedează în fața unei filmări noi cu Cerasela.

Rareș, copleșit de imaginea cu Cerasela plângând

Doar patru zile mai despart cuplurile de ultima ceremonie a focului, iar testul pare că intră în linie dreaptă. Chiar dacă unii s-au grăbit să ia decizii înainte ca experienţa pe Insula Iubirii să se fi încheiat, este tot mai clar că orice clipă poate oferi surprize de proporţii oricărui participant. Deşi încă de la început a declarat că va susţine orice decizie va lua partenera lui pe cealaltă insulă, telespectatorii vor putea vedea în această seară o altă faţă a lui Rareş, iubitul Ceraselei.

Cuprins de dor după imaginile văzute la ultimul bonfire, unul dintre cele mai intense de până acum, Rareş a clacat şi şi-a dat frâu liber sentimentelor. „S-a rupt ceva în mine când am văzut-o plângând şi ştiam că nu pot să fiu lângă ea!”, a declarat acesta. Ce va mai spune concurentul şi cum vor reacţiona colegii lui văzându-l în această nouă ipostază, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou episod Insula Iubirii, în această seară, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, aceştia vor putea afla şi alegerile concurenţilor pentru ultima întâlnire privată de la Insula Iubirii.

Teodora regretă că nu i-a comunicat lui Alex decizia ei

Cel mai dur test al fidelităţii se apropie cu paşi repezi de marele final, iar emoţiile sunt tot mai intense şi mai greu de controlat pe ambele insule. După ce aseară telespectatorii au fost martorii întâlnirii dintre Alex, soţul Teodorei, şi Ali, ispita care a determinat-o să ia o decizie radicală în privinţa căsniciei lor, Teodora a început dimineaţa pe insulă cu mustrări de conştiinţă.

„Îmi pare rău că nu i-am spus lui Alex decizia mea şi am spus-o aici, în circumstanţele astea. Sunt dezamăgită de mine, trebuia întâi să afle el şi apoi restul!”, a mărturisit Teodora, care a mai completat: „Nu cred că Alex o să accepte decizia de a ne despărţi aşa uşor, dar dacă nu acceptă, e problema lui, nu a mea! Mă simt foarte eliberată după ce am luat decizia de a fi singură! Nu m-aş întoarce înapoi pentru că m-am simţit mai bine ca niciodată acum!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: