Redactia.ro
Home » Monden » Rareș Prisăcariu, câștigătorul sezonului 13 „Românii au talent” a dezvăluit ce carieră își dorește. Deja face cursuri

Rareș Prisăcariu, câștigătorul sezonului 13 „Românii au talent” a dezvăluit ce carieră își dorește. Deja face cursuri

Rareș Prisăcariu, în vârstă de doar 8 ani, a captivat inimile telespectatorilor și a devenit favoritul în cel de-al 13-lea sezon al emisiunii Românii au Talent. Cu o prestație remarcabilă, a reușit să îi convingă pe mulți că este demn de titlul de câștigător. De atunci, viața micuțului s-a schimbat în mod semnificativ.

Pasul spre succes: Relocarea la București

Anul trecut, Rareș Prisăcariu a impresionat publicul român cu abilitatea sa de a reține și recita poezii, proză și monologuri, demonstrând o pasiune profundă pentru lectură. Micuțul povestește că a parcurs peste 200 de cărți, făcându-l remarcat în rândul celor talentați. Participarea sa la Românii au Talent a fost o rampă de lansare, deschizând uși către oportunități noi și provocări interesante.

Pentru a-și urma visul de a deveni actor, Rareș Prisăcariu a luat o decizie curajoasă – să se mute la București. Deși a lăsat în urmă orașul său natal, Botoșani, micuțul este determinat să construiască o carieră strălucitoare în lumea artistică.

Vreau să-ți povestesc mai multe despre mutarea în București, stau în sectorul 2. Sunt în clasa a-2a, la fel ca la Botoșani. A fost foarte grea alegerea de a mă muta la București, pentru că la Botoșani e viața mea, acolo e casa, acolo am toată familia, dar dacă e să am multe evenimente, lipsesc de la școală, iar școala este cea mai importantă, pentru că nu ai de unde să le știi pe toate.”, a povestit Rareș.

Drumul către vis: Învățând de la marii meșteri

Tânărul talentat a început deja să-și croiască drumul către visul său. Studiază cu pasiune la Academia de Teatru și Film din București, unde își îmbogățește cunoștințele și abilitățile în domeniul actoriei. Conștient de necesitatea muncii asidue, Rareș învață cu dăruire, pregătindu-se pentru a face față provocărilor și a străluci pe scena artistică.

Întrebat despre colegii săi, Rareș a exprimat o delicatețe remarcabilă, evitând să facă comparații între cei de la Botoșani și cei de la București. Cu toate că se confruntă cu noi experiențe și provocări în Capitala Artelor, micuțul păstrează un spirit deschis și o atitudine pozitivă față de drumul său în lumea muzicii și a artei.

Rareș Prisăcariu este un exemplu de determinare și pasiune pentru toți cei care își urmăresc visurile cu curaj și dăruire. Cu fiecare pas pe care îl face, el marchează un nou capitol în povestea sa și inspiră pe cei din jurul său cu talentul și ambiția sa remarcabile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: