Redactia.ro
Home » Monden » Răspunsul Biancăi Drăgușanu pentru cei care au criticat-o că și-a vândut imaginea unui studio de videochat: „Ar fi vrut să fie în locul meu, mai ales financiar”

Răspunsul Biancăi Drăgușanu pentru cei care au criticat-o că și-a vândut imaginea unui studio de videochat: „Ar fi vrut să fie în locul meu, mai ales financiar”

GALERIE FOTO (3) Bianca Drăgușanu, mesaj pentru Alex Bodi

Răspunsul Biancăi Drăgușanu pentru cei care au criticat-o că și-a vândut imaginea unui studio de videochat. Face ce face și revine pe primele pagini în presă. Bianca Drăgușanu a fost aspru criticată de internauți după ce a acceptat un contract cu un studio de videochat. Blondina a declarat că cei care o critică și-ar fi dorit să fie în locul ei, mai ales din punct de vedere financiar.

Răspunsul Biancăi Drăgușanu pentru cei care au criticat-o că și-a vândut imaginea unui studio de videochat: „Ar fi vrut să fie în locul meu, mai ales financiar”

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Recent, blondina a devenit imaginea unui studio de videochat din București, iar acest lucru i-a adus un val de critici. Potrivit Cancan.ro, fosta prezentatoare tv le-a oferit tuturor cârcotașilor care o jignesc pentru că a acceptat acest lucru, un răspuns pe cinste. Acesta a subliniat că, de fapt, aceștia își doresc să fie în locul ei, mai ales din punct de vedere financiar. Vedeta a primit suma de 100.000 de euro pentru a deveni imaginea unui studio de videochat. Astfel, mesajele de pe bannerele afișate pe bulevardele Capitalei au ajuns în mediul online. „Când tot ce te pricepi să faci e să fii petardă până la capăt și, pentru bani, să uiți de orice urmă de demnitate…” și “Bravo, Bobiță! Încurajați continuu nonvalorile! Vai de capul vostru”, sunt doar două dintre numeroasele comentarii acide.

Bianca Drăgușanu a declarat că se aștepta să izbucnească acest „scandal” în mediul online. “Câinii latră, ursul trece. Pentru mine nu e decât un alt contract de imagine mult peste tot ce am semnat până acum. Mă așteptam, lumea oricum mă judecă 🙂 N-am trăit niciodată după ce zice lumea, iar, de obicei, ăștia care au ceva de zis sunt sub nivelul… mării. Cei care comentează ar fi vrut să fie în locul meu, mai ales financiar”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Dragusanu, criticata dupa ce a acceptat sa-si vanda imaginea unui studio de videochat

Bianca Drăgușanu a strâns o adevărată avere

Bianca Drăgușanu, 39 de ani, se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Vedeta are un profit considerabil cu atelierul de croitorie, dar a strâns o sumă mare și din câștigurile obținute din contractele de imagine. “Eu, din toate punctele de vedere, sunt un om realizat. Conduc o afacere de succes de peste 14 ani, iar contractele de imagine pe care le am mi-au asigurat viitorul din punct de vedere financiar atât mie, cât și familiei mele”, a mai spus blondina.

Bianca a devenit cunoscută după ce a avut o relație cu celebrul designer de modă, Cătălin Botezatu. Ulterior, aceasta și-a făcut numeroase operații estetice pentru a avea o înfățișare perfectă. Acum, Bianca Drăgușanu seamănă cu o păpușă Barbie, fiine extrem de mândru de tot ce a realizat până la vâsta de 39 de ani. De asemenea, vedeta are și o fetiță, pe nume Sofia, căruia îi face toate poftele. Victor Slav este tatăl copilului ei, cel cu care a încercat să-și formeze o familie, dar nu a reușit. După câteva luni de la căsătorie, cei doi au divorțat.

Bianca si fiica sa, Sofia
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: