Redactia.ro
Home » TV » Răstrurnare de situație la Survivor România. Cine a fost eliminat în ediția din 19 aprilie

Răstrurnare de situație la Survivor România. Cine a fost eliminat în ediția din 19 aprilie

carmen grebenisan survivor romania 2023

Competiția din Republica Dominicană continu, iar pe măsură ce concursul se apropie de final, concurenții sunt nevoiți să părăsească jungla, fie în urma diferitelor accidentări, fie pentru că nu au avut rezultatele așteptate la probele eliminatorii. Miercuri, 19 aprilie, în emisiunea Survivor România 2023, Consiliul de eliminare a reușit să surprindă telespectatorii. În urma duelului dintre Alin Chirilă și Carmen Grebenișan, doar dintre aceștia a reușit să rămână în competiție, în timp ce celălalt a fost nevoit să părăsească concursul. Este momentul să aflăm cine a fost eliminat din competiție!

Cine a fost eliminat de la Survivor la consiliul din 19 aprilie

Telespectatorii au fost surprinși de propunerea lui Robert Moscalu, câștigătorul colanului de imunitate, de a-l elimina pe Alin Chirilă din competiție.

„Am promis că nu o să fiu chiar tăios, am doar puține argumente. Falsitate, caracter întunecat, să zic așa…neasumare, denigrarea unor persoane și călcarea pe cadavre. Mă opresc aici și cred că cele mai solide argumente sunt faptele persoanei pe care o să-o nominalizez. Această persoană este Alin Chirilă și vreau să mai subliniez încă o chestie.

Alin Chirilă nu este o victimă. După ce s-a pus colanul la gâtul meu, a încercat să pozeze în victimă. Oamenii care au stat pe lângă el au fost victime, chiar și eu, la un moment dat.

Sper să vadă cei de acasă diferența dintre un om sincer, cu coloană vertebrală, asumat, mă refer la Carmen și un om neasumat.”, a declarat Robert Moscalu, în cadrul consiliului de eliminare.

Parcursul lui Alin Chirilă la Survivor România a ajuns la final

Ca de fiecare dată, publicul a fost cel care a decis dacă Alin Chirilă sau Carmen Grebenișan va părăsi competiția. În urma voturilor exprimate de către telespectatori, Alin Chirilă a fost cel eliminat. El a transmis un mesaj emoționant colegilor săi înainte de a părăsi platoul și a subliniat că experiența trăită în cadrul competiției a fost una pe care nu o va uita vreodată.

Potrivit unor surse, se spune că Carmen Grebenișan, una dintre cele mai active influencere din mediul online, ar fi cea care ar urma să câștige cei mai mulți bani în cadrul show-ului Survivor România 2023. Se pare că ea a reușit să negocieze un contract avantajos pentru participarea sa în Republica Dominicană, având în vedere că a decis să își suspende activitatea în social media pentru a putea participa la emisiune. Astfel, se estimează că Carmen ar putea primi peste 5.000 de euro pe săptămână.

Sursă foto: PRO TV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: