Redactia.ro
Home » Știri » Răsturnare de situație în cazul Caracal! Ce au hotărât judecătorii

Răsturnare de situație în cazul Caracal! Ce au hotărât judecătorii

cazul Caracal

Cazul Caracal. Maşina pe care Gheorghe Dincă a folosit-o ca să le răpească pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, anul trecut, ar fi fost scoasă recent la licitaţie pe site-ul Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI).

Avocatul familiei Melencu au reacționat și a cerut instanţei oprirea vânzării maşinii. Judecătorii Tribunalului Olt au analizat cererea și au decis că maşina cu care se presupune că au fost răpite Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu nu poate fi vândută.

Contestaţia a fost înregistrată la Tribunalul Olt pe 17 iunie şi s-a judecat marţi, în prezenţa inculpatului Gheorghe Dincă şi a familiei Luizei Melencu.

Mașina se vindea la un preț de nimic

În anunţul de licitaţie de pe site-ul ANABI, care între timp a fost scos, se preciza că maşina, un Renault Megane, este nefuncţională. Prețul de pornire era de 1.033 de lei, adică de 12 ori mai puțin decât la momentul evaluării autoturismului.

Pe 26 noiembrie 2019, procurorul de caz de la DIICOT a emis o ordonanţă care permitea valorificarea anticipată a mașinii, cu acordul lui Gheorghe Dincă. La momentul respectiv, maşina valora 2.300 de euro. Ulterior, interiorul acesteia a fost demontat și deteriorat pentru că a făcut obiectul unei anchete.

Autoturismul din 2006, de culoare gri, având un rulaj de 252.481 de kilometri, urma să fie licitat în perioada 22 – 24 iulie. O furgonetă albă Fiat Ducato, cu rulaj de peste 250.000 de kilometri, care ar fi aparţinut tot lui Gheorghe Dincă, este de asemenea scoasă la vânzare, iar licitaţia ar urma să se desfăşoare în perioada 7-9 iulie, potrivit digi24.ro.

Dincă, acuzat că a ucis două fete

Gheorghe Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete – Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu – în locuinţa sa din Caracal. Individul se află încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Dincă este judecat la Tribunalul Olt pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două fapte, omor calificat – două fapte, profanare de cadavre – două fapte). În cazul Caracal este judecat și complicele său, Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: