Redactia.ro
Home » Știri » Răsturnare de situaţie în dosarul accidentului cu doi morţi, provocat de fostul ministru Daniel Chiţoiu

Răsturnare de situaţie în dosarul accidentului cu doi morţi, provocat de fostul ministru Daniel Chiţoiu

daniel chitoiu

Daniel Chiţoiu ar fi vorbit la telefon în momentul producerii teribilului accident soldat cu doi morți și doi răniți. Este ipoteza principală pe care se merge în anchetă.

Daniel Chiţoiu ar urma să dea declaraţii anchetatorilor, pentru ca aceştia să stabilească exact circumstanţele producerii accidentului în urma căruia două persoane au murit.

Ipoteza pe care merg anchetatorii este că Daniel Chiţoiu ar fi vorbit la telefon în timp ce era la volan şi, într-un moment de neatenţie, ar fi intrat pe contrasens, provocând accidentul mortal, transmite Mediafax.

Fostul ministru va fi audiat după 1 ianuarie.

Pentru că este în continuare internat, Daniel Chițoiu nu a fost până acum audiat. Anchetatorii au început să se intereseze de starea de sănătate a ministrului după ce fotografii cu el mergând pe propriile picioare au fost făcute publice.

Medicii au trimis deja documente potrivit cărora politicianul are coaste rupte și fractură de stern.

Fostul ministru ar fi intrat cu mașina pe contrasens

Pe 26 decembrie, Daniel Chițoiu a fost implicat într-un accident pe DN 7, în județul Argeș soldat cu doi morți. Polițiștii au stabilit că autoturismului condus de Chițoiu ar fi intrat pe conterasens și așteaptă rezultatele expertizei tehnice.

Confrom unor imagini publicate pe Youtube, un martor a precizat ce s-a întâmplat cu adevărat în cazul accidentului în care a fost implicat Daniel Chițoiu.

Șoferul care se afla chiar în mașina din spatele autoturismului condus de Chițoiu, spune că mașina fostului ministru a intrat pe contrasens și a lovit autoturismul Dacia Logan, care ar fi venit regulamentar din sens opus.

Audi! N-a intrat în nicio depășire, nu era nimic în față. A părăsit banda și a intrat pe cealaltă bandă. Loganul venea normal de la Pitești. Eram în spatele lui ”, a spus martorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: