Redactia.ro
Home » Homepage » Fostul ministru Daniel Chițoiu ar fi intrat cu mașina pe contrasens

Fostul ministru Daniel Chițoiu ar fi intrat cu mașina pe contrasens

Fostul ministru Daniel Chițoiu ar fi intrat cu mașina pe contrasens

Fostul ministru Daniel Chițoiu ar fi intrat cu mașina pe contrasens. Un martor a declarat că mașina fostului ministru a intrat pe contrasens. Vicepremierul Daniel Chițoiu a fost implicat într-un accident pe DN 7 în județul Argeș, în urma căruia au murit două persoane.

Fostul ministru Daniel Chițoiu ar fi intrat cu mașina pe contrasens

Confrom unor imagini publicate pe Youtube, un martor a precizat ce s-a întâmplat cu adevărat în cazul accidentului în care a fost implicat Daniel Chițoiu.

Șoferul care se afla chiar în mașina din spatele autoturismului condus de Chițoiu, spune că mașina fostului ministru a intrat pe contrasens și a lovit autoturismul Dacia Logan, care ar fi venit regulamentar din sens opus.

Audi! N-a intrat în nicio depășire, nu era nimic în față. A părăsit banda și a intrat pe cealaltă bandă. Loganul venea normal de la Pitești. Eram în spatele lui ”, a spus martorul.

Cum se simte fostul ministru

Daniel Chițoiu a fost transportat la Spitalul de Urgență Floreasca, a doua zi de Crăciun, prezentând un traumatism toracic suferit în urma accidetului rutier.

Daniel Chițoiu, secretar general al ALDE, a fost implicat joi dimineață într-un accident rutier pe DN 7, în localitatea Zamfirești din județul Argeș, pe Dealul Negru. El conducea o mașină Audi și s-a lovit frontal cu un autoturism Logan.

Șoferul Loganului, în vârstă de 82 de ani, și o femeie de 73 de ani, pasageră în același autoturism au murit. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cine este vinovat de producerea accidentului.

Citeste si:Tradiții în a doua zi de Crăciun. Soborul Maicii Domnului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: