Redactia.ro
Home » Sport » Răsturnare de situație! Judecătorii au anulat mandatul de arestare al lui Mario Iorgulescu

Răsturnare de situație! Judecătorii au anulat mandatul de arestare al lui Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu, Mario Iorgulescu condamnat, închisoare cu executare

Răsturnare de situație! Judecătorii au anulat mandatul de arestare emis în lipsă lui Mario Iorgulescu! Avocatul Cristian Ene a contestat decizia și a obținut un lucru incredibil.

Pe data de 5 martie judecătorii de la Tribunalul București au hotărât arestarea preventivă în lipsă a lui Mario Iorgulescu pentru o perioadă de 30 de zile. După câteva zile, Poliția Română l-a dat în urmărire generală pe fiul lui Gino Iorgulescu. Anunțul a fost postat pe site-ul instituției.
Avocatul Cristian Ene a contestat decizia prin care clientul său primise mandat de arestare în lipsă. Astfel, potrivit Gândul.ro a reușit să obțină un lucru incredibil. Anularea mandatului pe motiv că emiterea sa a fost ilegală. Solicitarea Parchetului trebuie să fie acum rejudecată la Tribunalul București.

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu!

Pe data de 8 septembrie 2019, fiul lui Gino Iorgulescu a produs un accident, după ce a condus sub influența alcoolului și a drogurilor. În urma accidentului un bărbat a fost omorât. Polițiștii au stabilit că Mario Iorgulescu avea o viteză de 162 de kilometri pe oră, deși în acea zonă limita maximă era de 50 de kilometri pe oră. După incident, fiul președintelui de la LPF a fost spitalizat fiind rănit grav în accident. Pe data de 23 septembrie acesta a fost transferat la o clinică din Italia. Apoi a fost dus la o clinică de reabilitare, pentru ca la finalul lunii octombrie să fie internat într-o altă clinică privată se pare tot în Italia. Din informațiile existente, acolo s-ar afla și în acest moment.

Ce au scris procurorii

“Accidentul s-a produs pefondul unei crize de gelozie și într-o stare de furie.Având o alcoolemie de 1,96 g/l și fiind sub influența cocainei. Intenționând să se deplaseze din sat Gulia, com. Tărtășești, spre un club din Parcul Herăstrău, mun. București. Inculpatul Iorgulescu Gino-Mario a condus autoturismul (…) cu o viteză ce depășea cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate. A pătruns pe culoarea roșie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecția dintre Șos. Chitilei și str. Teodor Neagoe, accelerând până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, urcând vehiculul cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala de accelerație la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune frontală, la ora 03:02:39, la viteza de 143 km/h, cu autoturismul marca Audi, condus de victima V. D.-A., care a decedat pe loc, toate acestea în condițiile în care, din momentul în care a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, inculpatul nu a acționat frâna, iar în momentul coliziunii pedala de accelerație era apăsată la maximum”, potrivit procurorilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: