Redactia.ro
Home » Sport » Raul Bravo, fostul fotbalist al lui Real ar fi cerut asasinarea lui Darko Kovacevic

Raul Bravo, fostul fotbalist al lui Real ar fi cerut asasinarea lui Darko Kovacevic

Raul Bravo ar fi cerut asasinarea lui Kovacevici

Se pare că în spatele atacului asupra lui Darko Kovacevic ar fi Raul Bravo. Jurnaliştii sârbi susţin că Bravo ar fi angajat un asasin.

Raul Bravo, fostul fotbalist al echipei Real Madrid este acuzat că face parte dintr-un grup infracţional care se ocupa cu trucarea meciurilor pentru pariuri. În luna mai a fost reţinut fiind acuzat că ar conduce reţeaua. Atunci Bravo a fost eliberat după ce a plătit o cauţiune de 100.000 de euro. În acest moment poliţia suspectează că, Raul Bravo ar fi ordonat asasinarea lui Kovacevic, pentru că acesta ar fi avut informaţii despre blaturile din Spania.

„Kovacevic ar fi putut avea informații despre blaturile din Spania”, susţin jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport.

Raul Bravo şi Darko Kovacevic au fost colegi la Olympiakos între 2007 și 2009.

Kovacevici a scăpat ca prin minune

Darko Kovacevic, în vârsta de 46 de ani a fost atacat pe 7 ianuarie. S-a întâmplat chiar în faţa casei sale din Atena. Doi bărbaţi mascaţi au deschis focul asupra fostului fotbalist. Acesta a ajuns la spital pentru a i se trata rănile de la genunchi și de la încheieturi. Poliţiştii au descoperit imediat maşina împlicată, însă nu au găsit niciun glonţ. Astfel au tras concluzia că au fost folosite gloanţe oarbe.

„Am văzut un om coborând din maşină şi venind cu un pistol îndreptat înspre mine. M-am aruncat instinctiv şi el a tras, apoi a urcat în maşină şi a dispărut”, a declarat Kovacevic.

Citeşte şi: Neymar nu mai pleacă la Barcelona! Vrea să rămână la PSG

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro