Redactia.ro
Home » Sport » Neymar nu mai pleacă la Barcelona! Vrea să rămână la PSG

Neymar nu mai pleacă la Barcelona! Vrea să rămână la PSG

Neymar nu mai pleacă la Barcelona

Neymar nu mai pleacă la Barcelona. Jurnaliștii francezi susțin că brazilianul a acceptat oferta celor de la PSG și va semna prelungirea de contract. Ar încasa 200 de milioane.

Șeicii de la PSG se pare că l-au convins pe Neymar. Semnează prelungirea de contract pe încă 5 ani și ar urma să încaseze 200 de milioane de euro.

”Totul e gata! Oferta este de nerespins!”, au titrat ziarele din Franța.

”PSG a câştigat duelul cu Barcelona” spun şi cei de la Don Balon.

În acest moment cota lui Neymar este de 160 de milioane de euro. În acest sezon, brazilianul a marcat 11 goluri în 12 meciuri. De când a ajuns la francezi, atacantul a marcat de 64 de ori.

„De ce aş vrea să plec de aici? Mai am doi ani de contract, iar echipă este într-o continuă îmbunătăţire. Trebuie să rămânem concentraţi ca să facem lucrurile bine şi să câştigăm cât mai multe trofee”, le-a spus în urmă cu aproape o lună Neymar celor de la France Football.

Neymar a vrut să se întoarcă la Barcelona

În vara trecută a fost o adevărată telenovelă cu transferul lui Neymar la Barcelona. Brazilianul a făcut tot ce a putut să plece de la campioana Franței. Spaniolii au încercat să facă mai multe oferte, dar nu au putut să se înțeleagă cu șeicii de la PSG. Atacantul s-a transferat în 2017 de la Barcelona în Franța pentru 222 de milioane de euro, fiind în acel moment cel mai mare transfer din fotbal.

Citește și: CFR în centrul unui alt scandal! Riscă retrogradarea și excluderea din Europa!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: