Redactia.ro

Neymar nu mai pleacă la Barcelona! Vrea să rămână la PSG

Neymar nu mai pleacă la Barcelona

Neymar nu mai pleacă la Barcelona. Jurnaliștii francezi susțin că brazilianul a acceptat oferta celor de la PSG și va semna prelungirea de contract. Ar încasa 200 de milioane.

Șeicii de la PSG se pare că l-au convins pe Neymar. Semnează prelungirea de contract pe încă 5 ani și ar urma să încaseze 200 de milioane de euro.

”Totul e gata! Oferta este de nerespins!”, au titrat ziarele din Franța.

”PSG a câştigat duelul cu Barcelona” spun şi cei de la Don Balon.

În acest moment cota lui Neymar este de 160 de milioane de euro. În acest sezon, brazilianul a marcat 11 goluri în 12 meciuri. De când a ajuns la francezi, atacantul a marcat de 64 de ori.

„De ce aş vrea să plec de aici? Mai am doi ani de contract, iar echipă este într-o continuă îmbunătăţire. Trebuie să rămânem concentraţi ca să facem lucrurile bine şi să câştigăm cât mai multe trofee”, le-a spus în urmă cu aproape o lună Neymar celor de la France Football.

Neymar a vrut să se întoarcă la Barcelona

În vara trecută a fost o adevărată telenovelă cu transferul lui Neymar la Barcelona. Brazilianul a făcut tot ce a putut să plece de la campioana Franței. Spaniolii au încercat să facă mai multe oferte, dar nu au putut să se înțeleagă cu șeicii de la PSG. Atacantul s-a transferat în 2017 de la Barcelona în Franța pentru 222 de milioane de euro, fiind în acel moment cel mai mare transfer din fotbal.

Citește și: CFR în centrul unui alt scandal! Riscă retrogradarea și excluderea din Europa!

Loading...