Redactia.ro
Home » Sport » CFR în centrul unui alt scandal! Riscă retrogradarea și excluderea din Europa!

CFR în centrul unui alt scandal! Riscă retrogradarea și excluderea din Europa!

CFR în centrul unui alt scandal

CFR în centrul unui alt scandal. Ronny, fostul jucător al clujenilor spune că are de recuperat 90.000 de euro, iar cazul a ajuns la FIFA.

Pe vremea când juca la campioana României, Ronny s-a accidentat într-un meci cu Rapid, în 2012. A suferit o ruptură de ligamente încrucișate. De atunci CFR ar fi trebuit să-i dea 90.000 de euro, bani pe care nu i-a văzut nici acum. Brazilianul susține că avocații săi au ajuns la FIFA și dacă nu va primi suma, clujenii ar putea fi retrogradați și excluși din Europa.

”De la FIFA ni s-a spus clar, mie și avocatului, că echipa riscă să fie retrogradată și să nu mai joace în cupele europene. OK, nu se va întâmpla asta imediat, fiindcă vor merge la TAS, dar nu mai bine își onorează datoriile față de mine?! E bătaie de joc. Am primit doar 10 la sută din restanțele de 100.000!”, a declarat Ronny pentru Gazeta Sporturilor.

CFR a primit liber la transferuri

Comisia de Disciplină a FRF a pedepsit-o pe CFR cu interdicţia de a face transferuri. Asta după ce campioana României ar fi depăşit un prag de 25 de milioane de lei deficit cumulat. Clujenii au făcut plângere la TAS și deocamdată au avut câștig de cauză. Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anulat decizia FRF, până când se va judeca cazul.

„Este o suspendare a deciziei, nu avem o decizie definitivă a TAS. Procesul continuă. E pur şi simplu o măsură provizorie din partea TAS. Asta nu înseamnă că decizia Federaţiei a fost una greşită”, a spus președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Imediat după ce a sosit răspunsul de la TAS, Alexandru Chipciu și Denis Ciobotariu au ajuns în Gruia.

Citește și: Steliano Filip s-a botezat la 25 de ani! A aderat la religia penticostală

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini